Vezeték nélküli telefontöltőt kapott a Model 3

Új kiegészítővel, egy két okostelefon egyidejű vezeték nélküli töltésére alkalmas panellal kedveskedik a Tesla a Model 3 tulajdonosoknak. Igaz, a kiegészítő ára egy kissé borsos, hiszen a gyártó 125 dollárt, vagyis átszámolva 35 000 forintot kér a Qi-szabványú töltőért, ám a kizárólag a Model 3-hoz a Tesla által gyártott tartozék bizonyára kielégítő lesz azok számára, akik kerülik a kábeles töltést.

A hivatalos leírás szerint a Model 3 vezeték nélküli telefontöltőjének tapadós szilikonborítása kiváló, stabil helyet biztosít a töltendő mobiloknak, miközben tökéletesen illeszkedik az autó középkonzoljának dizájnjába.

Az első megrendeléseket várhatóan 2-3 héten belül teljesíti az amerikai gyártó.

Az Electrek amerikai elektromos autós szaklap is úgy véli, hogy a Tesla gyártmányú töltő prémium áron érkezik, ezért bedobtak egy alternatívát, amely szinte ugyanezt nyújtja, feleennyiért.

Az amazonon jelenleg 50 dollárért, azaz 15 000 forintért kínált EEIEER vezeték nélküli Qi-szabványú töltőn szintén két mobil tölthet egyszerre, miközben az USB elosztóknak hála marad bemenet USB pendrive-oknak is, amelyekre például a Sentry Mode rögzíthet.

2 kedvelés