Universal Leasing vs. MAH Zrt

Sziasztok!

Lassan szeretném megrendelni a Model 3-at. Kérdésem, hogy hol érdemesebb megrendelni a tapasztalatok alapján. Árban elvileg jobb a MAH Zrt. és ők olyan opciót is felvetettek, hogy ha a megrendelt autó van készleten, akkor akár pár hét alatt meglehet. Ilyenre volt már példa valakinél a gyakorlatban?
Negatív, hogy náluk 30%-ot kell előre befizetni, ami nagyobb bukta, ha közben pl becsődölnek :slight_smile:

A Tesla Universal mellett szól, hogy van egy szalonjuk, ami kicsit bizalom gerjesztő azért, de a másik topicban,ahol a tapasztalatokról írtatok, ott nem sok jót említettek velük kapcsolatban és az autó is drágább. (Azt hozzá tenném, hogy az eddigiek alapján nekem nagyon szimpatikusak voltak)

Szóval a kérdés, hogy ki melyiktől rendelte és miért ott és milyen volt utána a folyamat?

Köszi!

Szia,
én csak egy dolgot fűznék a feltett kérdésedhez.
Tesla Universal NEM létezik… Universal Leasing a nevük…hivatalosan is. Egyátalán nem ajánlom Őket, nincs semmiféle ,hivatalos" kapcsolatuk a Teslával és nem is lesz, mivel a Tesla kizárólag online értékesít…az egész universal story csak marketing és nem valóság.
Folytathatnám a probléma elemzését, de inkább nem teszem…
Összefoglalva a MAH Zrt-t bátran ajánlom, korrekt és nem mellesleg olcsóbb megoldás. Náluk nem az a cél, hogy megvezessenek. Remélem tudtam segíteni :smiley:
Végül egy kis story hozzá:

1 kedvelés

Én pedíg azt javaslom menj ki és hozz be egyet privátban!itt is vannak olyanok akik ebben tudnak segíteni!semmi sem biztosabb mintha magadnak intézed!Utána be tudod tenni lízingbe!

udv
bence

1 kedvelés

Szia!

A MAH-nál Tesla szempontból 2. tulaj leszel az új kocsinak. Az Universalnál meg első. Igaz itt drágább is az autó. Ezekre egyértelműen rákérdeztem.

Szia,
Magad hoztad Te is az országba? Csak hitellel/lízinggel érném fel az árát. A legolcsóbb németben, de Graz-ban jártam mert 120 km-re lakom. Ott azt mondták és nem tudom igaz-e, hogy a tesal.com-on feltüntetett finanszírozást csak az adott ország állam polgára veheti igénybe. Ezt elképzelhetőnek tartom, de a weboldalon minden további nélkül meg tudnám rendelni Ausztriába és hitellel a kocsit, gondolom csak az után jönnének a kérdések. Infó: ha Ausztriába rendeled a kocsit akkor Bécsben lehet átvenni nem kell Hollandiáig utazni.
Üdv,
Laci

Szia Krisz,

Ez mit befolyásol? Mármint, hogy csak második tulaja leszel a kocsinak? Elveszted a free supercharging lehetőséget? Köszi,

Laci

A finanszírozásnál az állampolgárság nem igaz, osztrák cím kell (lakcím vagy vállalkozás), és osztrák rendszámmal fogsz közlekedni. A biztosítás meg ahogy nézegettem itt a magyar árakat: olcsóbb. Ha Grazban rendeled, ott is veszed át. Ha érdekel székhelyszolgáltatás Graztól kb 60 km-re,írj privátban, tudok segíteni :wink:

1 kedvelés

Szia! Tudtommal csak az első tulajdonos kapja az ingyenes töltési lehetőséget. Így hiába van új autód a Teslanál második tulaj leszel.

Szia !
Én az Universalnál vettem két hónapja a model 3 - am. Rendkívül udvariasak, korrektek, határidőre adták át a kocsit, forgalmival, egyeztették a biztosítást, szóval csak ajánlani tudom őket.

En most veszem at a Teslasoktol az X-em. Megkerdeztem, hogy van e legetoseg arra, hogy Becsben kicsereljek az X szamitogepet az ujabb kiadasura. Vagyis mar a 3.0-as onvezeto rendszerre. Kb 1 ora mulva jott a telefon , hogy kapom az emailt, hogy december 12-en vihetem az ingyenes szamitogep cserere Becsbe a kocsim. 10 percre ra jott a hivatalos email, hogy mikorra menjek.
Barki barmit mond: Nagyon korrekt a ceg.
Az X-em lizingjet 4 nap alatt vegigvittek.

1 kedvelés

Ez a barki barmit mond azert elegge tulzo :smiley:
Maradjunk annyiban hogy neked nem volt rossz tapasztalatod.

2 kedvelés

Nekem egy harmadik csatornán keresztül lett Tesla-m. A Classic Autó Solymár segített hozzá. Ennyire nagyvonalú hozzáállást, partnerséget még sehol nem tapasztaltam. Oké, hogy nem két fillér az autó, de akkor is. Nem volt kispórolva a Mennekes kábel illetve sorolhatnék még számos más dolgot is, szerencsére jó időben kaptam az elérhetőségüket.

Én is náluk vettem végül. Nagyon korrekt az Áron.

Lízingben és biztosításban is tudtak segíteni?

En ugy tudom ausztriaban van valami luxusado egy ilyen kategorias kocsira,de ezt csak mondta valaki,egyatalan nem buztos,h igy is van.
En hollandiaba rendeltem es behoztam, null kilometeresen elso tulaj voltam.a hollandok nem is jertek el az afat hanem irtak,h 30 napon belul igazoljam le a forgalmival,h itthon uzembe lett helyezve,ezzel oket az afa nem is erdekelte.ha nem igazolod le akkor radrakjak a holland afat, ha nem fizeted be gondolom tiltjak a kocsit v a tolteset.

udv
bence