Töltéssel kapcsolatos kérdés

Kedves Teslások!

Mi a napokban vásároltunk egy tesla modell 3-t külföldről, a regisztrációnk, illetve a tulajdonosváltás még folyamatban. Kérdésem: a töltés miért nem lehetséges egy töltőállomáson, ahol a töltés ingyenes? Mi lehet a probléma? (az autó saját töltője révén csatlakoztattuk a töltőállomáshoz )

Pontosan milyen töltőállomáson, hol nem megy? Sok helyen váltanak mostanában a sima bedugásról, a csippes vagy appos azonosításra… (eMobi >> MVM pl.).

Gyula- várnál. Nem kért semmit a töltőállomás ( mobil aplikáció stb nincs ), de a jela töltőnél pirosan világított ( esetleg elképzelhető-e, hogy több időt kell várni 10-15 perc; mire felveszi az áramot). Köszönöm

Megnéztem a Plugshare-en, Gyulára egyetlen e-mobi 22 kW AC töltőt hoz. Ha már töltöttél a kábellel, valószínű, hogy a töltő rossz. Azonnal kellett volna indulnia…Mondjuk 22 órával ezelőtt bejelentkezett vki hibátlan töltéssel.

Ha piros, akkor a töltö nem üzemképes. Előfordul. Ezen idő nem segít.
Ha zöld akkor üzemképes, kék ha elindult a töltés. Igazából nem is szabad ill èrdemes bedugni ha piros, ki tudja mi baja van, milyen hibás állapotban van éppen az oszlop.

Köszönöm, kiderült valóban hibás volt a berendezés ( ez az egyedüli a városunkban) … mára már elfoglalták, nem is fértünk oda. …