Teslások Csoport – avagy tovább építjük a közösséget!

#1

Az elmúlt hónapokban robbanászerűen nő azoknak a száma, akiket érdekel a Tesla márka, a Tesla avagy az elektromos autók világa. Ezt mi jól látjuk, ezért indítottuk útjára a Teslasok.hu, ezért építjük ezt a közösséget.


Szeretnék most tovább lépni, picit többet adni azoknak, akik már rendelkeznek Tesla-val. Szeretnék, ha egymás segítenének, egymásnak adnátok tippeket trükköket, így egy helyen megtalálnánk mindent, biztonságosan és könnyedén. Ehhez Ti kelletek!

Az oldal mindamellett, hogy napi hírekkel szolgál megannyi funkcióval rendelkezik. Mint például privát üzenet küldés, privát csoportok, különleges jelvények és egyéb közösséget építő szolgáltatások.

A hírek mellett a már Tesla autóval rendelkezőknek is szeretnénk egy kis extrát adni, olyan különleges helyet, ahol megosztják egymással, de akár másokkal is publikusan is a tapasztalataikat. Akár kérdezhetnek is egymástól, sőt különböző kedvezményeket is szeretnénk nekik adni később, ha vásárolnának kiegészítőket, vagy éppen “tankolnának” valahol.


Van már Teslad?

Amennyiben rendelkezel már autóval regisztrálj az oldalon és **írj privát üzenetet @teslasok -nak, vagy az info@teslasok.hu email címre, hogy csatlakozz ehhez a közösséghez!

3 Likes