Tesla Universal vs. MAH Zrt

Sziasztok!

Lassan szeretném megrendelni a Model 3-at. Kérdésem, hogy hol érdemesebb megrendelni a tapasztalatok alapján. Árban elvileg jobb a MAH Zrt. és ők olyan opciót is felvetettek, hogy ha a megrendelt autó van készleten, akkor akár pár hét alatt meglehet. Ilyenre volt már példa valakinél a gyakorlatban?
Negatív, hogy náluk 30%-ot kell előre befizetni, ami nagyobb bukta, ha közben pl becsődölnek :slight_smile:

A Tesla Universal mellett szól, hogy van egy szalonjuk, ami kicsit bizalom gerjesztő azért, de a másik topicban,ahol a tapasztalatokról írtatok, ott nem sok jót említettek velük kapcsolatban és az autó is drágább. (Azt hozzá tenném, hogy az eddigiek alapján nekem nagyon szimpatikusak voltak)

Szóval a kérdés, hogy ki melyiktől rendelte és miért ott és milyen volt utána a folyamat?

Köszi!

Szia,
én csak egy dolgot fűznék a feltett kérdésedhez.
Tesla Universal NEM létezik… Universal Leasing a nevük…hivatalosan is. Egyátalán nem ajánlom Őket, nincs semmiféle ,hivatalos" kapcsolatuk a Teslával és nem is lesz, mivel a Tesla kizárólag online értékesít…az egész universal story csak marketing és nem valóság.
Folytathatnám a probléma elemzését, de inkább nem teszem…
Összefoglalva a MAH Zrt-t bátran ajánlom, korrekt és nem mellesleg olcsóbb megoldás. Náluk nem az a cél, hogy megvezessenek. Remélem tudtam segíteni :smiley:
Végül egy kis story hozzá:

1 kedvelés

Én pedíg azt javaslom menj ki és hozz be egyet privátban!itt is vannak olyanok akik ebben tudnak segíteni!semmi sem biztosabb mintha magadnak intézed!Utána be tudod tenni lízingbe!

udv
bence

1 kedvelés

Szia!

A MAH-nál Tesla szempontból 2. tulaj leszel az új kocsinak. Az Universalnál meg első. Igaz itt drágább is az autó. Ezekre egyértelműen rákérdeztem.