Tesla tulajdonos váltás, mennyi idő?

customersupport@tesla.com

Köszönöm!! :pray:

1 kedvelés

Ez azért kezd vicc kategória lenni!!!

Kimentem Graz-ba, ott mondták hogy nem csinálják meg, majd adtak egy e-mail címet ami nem működik, majd ugyanott egy másik alkalmazott adott ismét egy címet, elküldtem az adatokat, de még egy vissza igazoló mail sem jött! Most kaptam itt is egy e-mail címet amire jött a válasz hogy ezt már nem figyelik!

Úgy tűnik ki kell vinnem személyesen Musk-hoz a kocsit, Amerikába hogy valami legyen?!?

Olyan lehetőség lesz, vagy már aktív, hogy az előző tulaj beloginol az accountjába, és ott megadja az új tulaj adatait.
Valószínűleg így alakítják át a transzfert.

Még égy újabb lehetőség… Akkor ez már az ötödik! Írtam az előző tulajnak sms-t hátha megvan neki még az applikáció, vagy tudja a login-ját! Ha nem akkor zátonyra futott ez a lehetőség is!

Ezen nem aggodnék!nem találkoztam még olyan tesla tulajjal aki elfelejtette volna az accountját!

Helló,
Két héttel ezelőtti tapasztalat: 1 nap alatt átírták. Szerintem sokat javul, gyorsul a szervíz szolgáltatásuk, legalábbis nekem ezek a kezdeti tapasztalataim.

1 kedvelés

Valaki tud adni a regisztraciohoz egy mukodo email cimet?
A fentebbire az a valasz jott, hogy ezt a cimet mar nem nezik.
Köszönöm

Én november 1.-el küldtem a levelet erre a címre: AccountSupportEMEA@tesla.com
November 7.-én lett kész az átírás.

Szia Emp!
Ha szabad kérdeznem milyen dokumentumokat csatoltál?
Lassan 2 hónapja nem sikerül “nevemre venni” az autót, pedig nem mai az accountom, van is már rajta egy Tesla, mégis kökemény szopóágon vagyok. A szervíz már nem hajlandó vagy nem tudja áttenni (tavaly kb 5p volt…) és az általuk megadott emailcimek egyikén sem kaptam választ. A te címed egész más, most újra bizakodó lettem, de lehetőleg úgy küldeném ki nekik, hogy egyből megcsinálják.
köszönöm!
ui: céges autó, tavaly cégkivonat és forgalmi elég volt Graz-ban

@atom küldj egy e-mail címet privát üzenetben, elküldök oda mindent (sablondokumentum, stb)

1 kedvelés

Szia Emp. Légyszíves Nekem is küld át, email laposacsaba6@gmail.com köszi

Szia! Küldtem neked is! :slight_smile:

köszi, meg kaptam

Én is kérném. Már mindenhol nyitottam ticketet, hogy írják át,de semmi reakció. Az angol honlapon a chat meg nem aktív. Az email címem: varga_balazs@icloud.com

Köszi!

Felhívtam most a Tesla oldalán lévő magyar telefonszámot, ahol egy angol csávó vette fel (kb 10 perc után) aki azt mondta, hogy erre az email címre küldjem a tulajdonosváltási kérelmet: accountsupportemea@tesla.com. Az emailben legyen benne a jogsi, a személyi és a forgalmi.
Illetve mondott még egy email címet,de az elvileg csak angoloknak van: virtualserviceuk.tesla.com. Biztos, ami biztos, elküldöm azért ide is. Ha van fejlemény, írok.

2 kedvelés

Sziasztok,
Az előző Tesla-m most szedtem le az account-ról úgy ahogy leírtad, de ott nyoma sincs új tulaj megadásának. Lehet, hogy később lesz, de egyelőre csak a remove az egyetlen opció.
Azzal az autóval, amit helyette vettem október óta szívok, semmilyen kontakton vagy e-mailen keresztül nem sikerül az account-ra tenni, még csak válaszra sem méltatnak. Nagyon elkeserítő és egyszersmind szánalmas is, ahol ezügyben tart a cég. Ebben a minőségi és árkategóriában ilyen színvonaltalan customer-care-t működtetni nagyon gáz szerintem.
A legrosszabb, hogy az előző autóm ugye szépen ment az app-ról, és felettébb hiányzik, hogy hozzáférjek az újhoz is…

A virtualserviceuk@tesla.com email lett a befutó. Dec.11-én írtam rá és Dec. 31-el átírták a kocsit az accountomra.

Heuréka :slight_smile:
Időközben én is megvagyok, laza 2 hónap volt…

1 kedvelés

Szia Emp.

Érdekelne a tesla átírásával kapcsolatos részletek. Napokban vehetem át az autómat. Ami egy ‘13-as S model. Nem tudom, hogy működik a rendszer. Az előző tulajnak előbb le kell íratnia, s én csak utána tudom kezdeményezni az átírást? Vagy tud párhuzamban futni a kettő? Ha tudsz erről valamit, illetve hogy pontosan mi mindent, s hová kell elküldjek, kérlek írd meg nekem. E-mail címem: teslacee@gmail.com

Segítséged előre is köszönöm, Laci.