Tesla rendelés, lízing és CASCO, biztosítás kötés Magyarországon!

Az autó vásárlás sosem volt könnyű menet, rengeteg tudásra van szükségünk ahhoz, hogy később ne legyen problémánk. Ez fokozottan igaz a Teslak vásárlása esetén is, azt hogy pontosan melyik típust, milyen extrákkal és milyen konstrukcióval a legjobb megvásárolni, jobb szakértőre bízni!


Alapvetően hazánkban ugyan meg tudjuk rendelni hivatalosan is az áhított modellünket, de pl. a Model 3 esetében csak egy rendelési számunk lesz, amivel valószínűleg év végéig nem tesz semmit a Tesla. Sőt, ha még is szállítanának hozzánk, akkor még több hónapos várakozási időnek nézünk elébe.

Hogyan rendeljünk akkor Teslat Magyarországon?

Pár hete már egy kedves olvasónk írt egy cikket ide az oldalra, hogy a Magyar Autókereskedőház Zrt -től vásárolt egy Tesla Model 3-at, ezért is kerestük fel Mudri Dániel értékesítési vezetőt, hogy meséljen a Tesla magyarországi vásárlásáról!

Dániel elmondta, hogy a vállalkozás közel 4 éve importál Teslákat az országban, legyez az új vagy használt jármű. Szoros kapcsolatot ápolnak Tilburggal és Béccsel, ahonnan jellemzően rendelik a modelleket. A Model 3 mellett az összes Tesla modell forgalmazásában otthon van a részvénytársaság, kollégái a prémium és elektromos gépjárműimport elismert szakemberei Magyarországon.

A rendelés menete viszonylag egyszerű, akár személyesen, de akár telefonon vagy emailben is megteheti bárki a rendelését. Nincs más dolga, mint felkeresni a Magyar Autókereskedőzház Zrt . kollégáit az adott elérhetőségeken és elmondania vagy leírnia mi a pontos elképzelés, Dánielék segítenek megvalósítani.

Finanszírozás és biztosítás / casco a Teslákra Magyarországon!

Finanszírozás tekintetében is nagyon kedvező konstrukciókat tudnak kínálni, Dániel elmondása szerint több gépjármű finanszírozással foglalkozó pénzintézettel állnak kapcsolatban. Ezek közül egyes pénzintézetek, a termékre való tekintettel, kedvezőbb THM mellett biztosítják konstrukcióikat.

Biztosítások tekintetében is számos társaság termékét tudja a MAH Zrt. közvetíteni, legyen szó kötelező felelősség biztosításról vagy casco biztosításról. A kötelező nem is olyan nagy kérdés, több társaság terméke is elérhető viszonylag kedvező áron, de a casco már nyűgösebb. A MAH Zrt. viszont ezen a területen is elérte, hogy két biztosító társaság is elérhető terméket adjon, ezek részleteiről bővebben a MAH weboldalán tájékozódhat jelenleg.

Mindenre van megoldás!

Mindenképp érdemes megkeresni a MAH Zrt.-t, a weboldalukon már készítettek egy rövid GY.I.K.-et ahol a lényeges pontokat összefoglalták . Ők segítenek a rendelésben, a szállításban, a papírmunkában, a finanszírozásban, a garanciában, a biztosításban, legyen az kötelező vagy casco és persze megannyi másban is, amivel csak egy újdonsült Tesla vásárló találkozhat. Ez egy fontos szempont, mivel általában ezek azok a problémák, ahol egy profi csapat sokat spórolhat hosszútávon az ügyfélnek!

A cég egyébként nem rég adta át a 6. Tesla Model 3 típust a többi mellett, így tapasztalatból nincs hiány. Számukra az ügyfél maximális tájékoztatása és elégedettsége a legfontosabb. Érdemes őket megkeresni, ha Teslat szeretnénk!

Kapcsolat, árajánlat, Tesla rendelés:

Mudri Dániel

Tel.: +36 20 366 3447

E-mail: daniel.mudri@mahzrt.hu | info@mahzrt.hu

4 Likes