Tesla Model S RAVEN – 1000 KM KIHÍVÁS

Az elektromos autókkal nem lehet hosszú távra menni, mondják sokan. Mi nekivágtunk a legújabb Teslával egy 1000 kilométeres útnak, hogy megnézzük mennyi idő alatt lehet megtenni.

Az első Tesla Model S még 60 kWh-os akkumulátorral mutatkozott be, aztán szép lassan elérte a 100 kWh-t. Közben egyre erősebb is lett. Most megérkezett a RAVEN kódnévre hallgató valaha készült legerősebb Tesla, ami elvileg még a hatótávban is fejlődött. Attilával egy vadi új példánnyal indultunk neki egy 1000 KM-es útnak. Mielőtt megnézed a videót, a hozzászólások közt tippeld meg, hány óra alatt tettük meg töltésekkel együtt az 1000 kilométeres utat.

3 kedvelés

Szia! 8:16-nál említed az appot, erről írjál kicsit bővebben légy szíves! Hogyan működik? Azt gondoltam, hogy telefonra töltöd és ráteszed a telefonból a kijelzőre, de Googleplay-ben nem találtam (csak iphonera van? nem gondolnám), valamint a telefonról sem tudok alkalmazást feltenni kijelzőre, csak a zenét. Köszi! Amúgy király a gép, 20,6 ilyen körülmények között :+1::clap:

Szia! Ha nincs androidra, akkor sajnálom, de ez is alternatíva lehet:

www.teslafi.com

Hello !

Van Androidra is:

2 kedvelés

Basszus en mar lattam a videot!de attol meg “tippelhetek”:)))))))))?!
Nagyon durva a verda,gratula hozza)!!!ezek a fogyasztasi adatok ilyen korulmenyek kozott es foleg realis haladasi sebesseggel egyszeruen full respekt.Mennyit fogyasztana ebbol egy nem P hanem sima???

udv
bence

1 kedvelés