Tesla Model S 75D

Sziasztok!
Tesla Model S 2018-3 hó vásárlás előtt vagyunk, kinéztünk egy autót Belgiumba és azt szeretném kérdezni, hogy az eladó cég azt állítja, hogy ingyenes töltés jár hozzá. A kérdésem az volna, hogy ezt, miként lehet leellenőrizni, hogy átírás után is megmarad ez az ingyenes töltés opció?!
A másik kérdésem, hogy az autó azonosítója alapján van e a Tesla központnak olyan elérhetősége, ahol információkat adnak az autó azonosítója alapjàn?!
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Még valószínűleg free superchargeres, de ahogy átkerül a nevedre az account, akkor ennek vége.

Az enyém 2018.05 havi, ezt már csak az első tulajnak ingyenes SC-rel adták. Mivel nem a Teslától veszed, ha jól értettem, ezért valószínűleg már 2. tulaj leszel, ezért valószínűsítem, hogy nem lesz ingyenes. Az azonosító alapján szerintem bármelyik szervíz képes információt adni, ha máshogy nem megy. Egyébként nem lenne érdemesebb gyári bemutatót venni? Az enyém 3 hónapos volt 8500 km-rel, és kb. 25%-kal volt olcsóbb a listaárnál.

Köszönöm!

Szeretném még kérdezni, hátha tudjátok rá a választ. Eddig sehol nem kaptunk megnyugtató választ arra, hogy a Tesla oldalon vannak fent, raktárkészleten lévő vagy bemutató autók és oda van írva, hogy Gratis Supercharger-Nutzung. Addig ok, hogy ingyenes a töltés az adott új modellekre, csak éppen meddig, az volna a kérdés, élettartamra vagy éves 400KW, vagy mennyi időre értendő ez?! Köszi a választ előre is!

Az első tulajdonosig