Tesla Model S (2013/2014) vásárlás

Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni, mit gondoltok érdemes venni 2013/2014-es Model S-t jelenleg? Van esetleg bármi “buktatója” az autónak ami miatt nem érné megvenni, vagy pedig nyugodt szívvel tudjátok ajánlani?Norvégiában élek és itt elég olcsón tudnék hozzájutni (kb 7-9millio forint között), illetve nagyon jó állapotban is vannak az autók, ezért gondolkoztam el a vásarlásán.
Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm szépen, további szép napot nektek!:slight_smile:

1 kedvelés

Meg szabad venni, de rakj félre a javításra is. Futómű, központi képernyő, kilincsek, kézifék elromlik előbb utóbb.

3 kedvelés

ezek mennyibe kerülnek kb és mire lehet számítani, hány kmnél jelentkeznek?

a hibák egy része inkább kortól függ, nem km-től.
de a Teslánál nagyon igaz, hogy folyamatosan javítottak a “hardver” minőségén is, és minél fiatalabb a modell, annál megbízhatóbb.
Azt mondják, hogy az AP1-gyel szerelt jószágok nagy ugrást jelentettek ebben. (de persze a legjobb, ha egy újat veszel :slight_smile: )
A javítások ára jó kérdés. Itt nálunk van Zambelly Gyuri, aki mindent meg tud oldani, és nem kell miatta bankot rabolni, de gondolom Norvégiában nem pont így mennek a dolgok.

1 kedvelés

Hazavinném az autót! Semmi esetben sem használnám itt, hanem hazavinném, így a szervíz része is (ha lenne) otthon lenne esedékes.Egyszerűen annyira luxus cikknek számít itt az autó, hogy számomra nem éri meg itt autót tartani, viszont otthonra nagyon jól jönne és ráadásul sokkal olcsóbban hozzá tudnék jutni egy ilyen Model S-hez mint otthon.

2 kedvelés