Tesla Model 3 tanácsadás, tesztvezetés

Sziasztok,

Attila vagyok a Teslasok.hu tulajdonosa, illetve több éve már Tesla autókat használok, tanácsokat adok leendő Tesla tulajdonosoknak.

A Teslasok.hu mellett úgy gondoltuk, hogy a leendő Tesla tulajdonosok akár testközelből is szeretnék megnézni az autót, esetleg kipróbálni, különböző kérdéseket feltenni, amikkel esetleg nincsenek tisztában.

A Tesla tanácsadás lényegében a fentiekről szól, szeretnénk segíteni azoknak, akik végeredményben vásárlásra adják a fejüket. Segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb partnert ehhez, illetve az autó választásban is tudunk tanácsot adni, például megéri-e az egyes extrák, vagy később is érdemes aktiválni ezeket és így tovább…

A Tesla tanácsadás 30.000Ft + ÁFA / óra, ezt általában 1 óra alatt sikerül abszolválni, nyilván vagy különleges kérésed van, természetesen segítünk.

Tesla tanácsadás + vezetés 50.000Ft + ÁFA. Ebbe benne van az alap tanácsadás, és azon felül 20 percnyi vezetés.

Amennyiben érdekel,

erre az egy órára kérlek felkészülve érkezz, pontos kérdésekkel, mi is megtisztelünk azzal, hogy itt csak veled foglalkozunk és mindenben megpróbálunk segíteni neked.

Azt szeretnénk, hogy mikor távozol ne legyenek kétségeit, a már előre kiszemelt autót a megfelelő helyen megvásárold és később élvezettel használd!

Amennyiben a fentiek érdekelnek, kérlek a +36209355355 telefonszámon egyeztessünk időpontot.

5 kedvelés