Tesla model 3 futómű

Sziasztok!

Elég szerencsétlen dolog történt velem a minap. A jobb első futómű alsó lengőkarját tartó csavarok gyakorlatilag kiestek a helyükről ezért a lengőkar lekönyökölt az aszfaltra. 2020 januárban vettem át új autóként a Model 3-at. Kérdésem az lenne találkozott-e valaki ilyennel, illetve szerintetek mit tegyek? Próbálkozzam a Teslánál garancia érvényesítéssel vagy keresek egy futóművest és azzal csináltassam meg?
Köszönöm a válaszokat.

En biztos nem vacakolnek a garival.legalabbis addig ameg nincs itthon szerviz!Zambelly Gyurihoz vinnem!

udv
bence

Beszéltem Gyurival ő is azt javasolta hogy ha javítható a futómű akkor azt csináltassam meg itthon aztán vigyem el hozzá és átnézi.

Egyetertek!Amugy se nagyon tudnad kivinni labon becsbe vagy grazba (ha kell utobbit javaslom, becsben nekem soha nem csinaltak meg mindent amit kellett volna es tok macera ez az egesz).

udv
b

Szia !
Melyik lengőkar esett ki? Nekem van belőle, ha az segít.
Köberl Feri +36305953439

Ma sikerült egy szerelőnek összeraknia még a féltengely is ki volt ugorva a helyéről. Egyébként van már időpontom Grazba hátsó lámpa cserére (párásodik) megpróbálom akkor a futóművet is megnézetni velük.

Üdv

Laci

A jobb első lengőkart tartó csavarok egyszerűen kiestek. A csavarokat a bölcsőhöz hegesztett anyákba kell becsavarni. Az anyák három ponton vannak hegesztve és ezek a hegesztések engedték el magukat. Fura hogy a két anyából mindegyik megadta magát. Úgy tünik, hogy csak a féltengely gumiharangját kell cserélni illetve az alsó műanyag védőburkolat sérült ami annyira nem vészes. Csatolnék képet de nem találom a funkciót ha tudjátok, hogy kell írjátok meg.

Amúgy köszönöm a felajánlást

Laci

Sima Ctrl-c Ctrl-v vel beilleszted a szövegbe, vagy ezt az ikont használod.
n


Köszönöm:)

hat basszus azert ez nem nez ki jol,foleg egy feleves kocsihoz kepest!de ugye azt mind tudjuk,h a teslat nem a premium minoseg miatt vesszuk hanem az innovacio miatt.eppen ezert mindezek ellenere is ha most vennek autot akkor is a tesla melle tennem le a voksom!mar most nyero,kozep/hosszutavon pedig mar nyert is!illeszteni es csavarozni pedig sokkal konnyebb megtanulni mint ekkora innovaciot fejleszten mint amit a tesla ma mar tud is!
javitok!ezt mar tegnap elott is tudta)

1 kedvelés

Ennek nem volt előjele (kopogás, szitálás, csúszkálás)? Hirtelen szétesett?

Balra kanyarodáskor egy enyhe roppanó hangot lehetet hallani. El is vittem megnézetni felemelték nézték rángatták semmit nem találtak. Mivel lámpa cserére van időpontom november elejére gondoltam akkor ezt is megmutatom nekik. Sajna nem birta addig:(

Nekem csak fordulasnal es lassu menetnel eszleltem kopogast az esö futomüböl de a müncheni szervizbe mar haromszor nem talaltak semmit

Érdemes az alsó műanyag védőlemezt le bontani és úgy meg nézni a futóművet mert az takarja a lengőkar csavarjait. Amint azt fentebb a képen is látod a kilazult lengőkar kiszakította a védő burkolatot. Amikor megnézettem a kopogást akkor fel emelték az autót de a védőburkolatot azt nem bontották le és igy nem is vették észre a laza csavarokat. Szerintem ha leveszik a burkolatot akkor egyből kiderült volna hogy lazák a csavarok és elkerülhető lett volna ez a műszaki hiba.

Durva mik vannak. A novemberi időpontodnál frissítsd be hogy ezt is meg akarod nézetni, engem a düsseldorfi SeC-ben egyszerűen “plusz” pontokkal elhajtottak h foglaljak új időpontot mert úgy terveztek hogy azt csinálják meg és nincs másra idő.