Tesla m3p töltés közben hibaüzenet

Sziasztok. Esetleg tud valaki ebben segíteni?
Most raktam fel az autót a töltötte, majd kb 5 perc töltés után a házban bent minden ami led, az megbolondult! Vibrált villogott, majd az összes trafót ami be volt kapcsolva kicsinálta. Ilyen még eddig sosem volt. Az autó a következő hibaüzenetet írta! Kifotoztam! A töltő is pirosra váltott!

Válaszokat előre is köszönöm

Reméljük nem a nulla vezető szállt el, mert akkor a valamelyik fázison folyik vissza és megemeli a feszültséget. Az szokta tönkretenni a dolgokat. Voltmérővel könnyen ki lehet mérni, ha nem értesz hozzá akkor még hívni kell villanyszerelőt.

Köszi a választ. Úgy néz ki az lesz a baj, meg 1 fázis elszállt a házban, és az autó azonnal jelezte, hogy valami nem ok, valamint a töltő is lekapcsolt. Így hogy az autó mindent kiír, pont láttam ahogy a 227 Volt leesett 204 Voltra és az autó azonnal jelzett, majd leállította a töltést. Pont le is videóztam.

egyetertek.ha a nulla elmegy akkor kb minden tonkremegy ami nem egy sima izzo.illetve az is csak az nem olyan draga.kozpontilag ritkan megy el a nulla (pont ezert).faziskimaradas nem okoz akkora feszultsegemelkedest amibol baj kehet.ha a nulla megy el akkor kehet 400V is a fesz(!

amugy erdemes lehet rakeresni a hibakodra amit kiirt a kocsi.

Fordítsd meg a dugvillát a konnektorban

tenyleg lehet,h faziserzekeny!