Tesla M3 offline

Másnak is csinál olyat mostanában, hogy elveszti a mobilkapcsolatot?
Egyrészt onnan látszik h ha a mobilon kinyitom az APP-ot, nem kelti fel az Autót.
Másrészről az autóba beülve és néha “No connectivity” jön fel, se LTE, se 3G nem megy rajta.

Gondolom a túlterhelt hálózat tehet róla inkább, mintsem hardware hiba…

Valószínűbb a hálózati leterheltség.

Nekem volt ilyen masfel eve (model x 2018 julius).sehogy sem jott vissza.felhivtam a konzolon talalhato helyi szamot (ha epp dolgozik magyarul beszelo call centeres automatikusan hozza kapcsol a rendszer).mondtak,h adjak neki wifit,reboot stb.majd tovabbitottak a problemat egy mernoknek aki kerte,h ejszaka tegyem wifire a kocsit.reggelre meg is oldotta ameg aludtam).es akkor nekem mar ket napja sehogy sem jott vissza az LTE.mondtak amugy,h ha nem tudjak megoldani, masnap soronkivul mehetek becsbe modulcserere.

Sokat járok vidéken, rengetegszer megy el, határátlépéskor meg szinte mindig, de magától vissza is jön. Először kérdeztem a szervízben, a kétgombos resetelést javasolták. Eleinte csináltam, de mára azt is elhagytam, mert helyre áll magától. Szerintem Kaliforniában más lehet a hálózat, ahhoz lett kitalálva… :wink:

Igen, napok óta tapasztalom én is :((
Model3 2020
Amit észrevettem, hogy angyalföldi címen jön soha sem jön létre kapcsolat , de zuglói társasházban igen.

Hataron nekem is mindig elmegy de visszajon.Itthon viszonylag ritkan megy el de par napja neha igen.koztudottan itthon nagyon jo a gsm halozat (pl ausztriaban rengetegszer megy el),de szerintem most jobban le van terhelve a rendszer a jarvany miatt.