Tesla bérlés Magyarországon

Sziasztok, esetleg tud valaki olyan céget vagy személyt aki teslát ad bérbe mondjuk egy hosszúhétvégére? Természetes nem ajandékba stb stb…
:slight_smile:
Köszönöm !
Somodi Krisztián

Hmm, érdekes lehet!

Valahol 300k/hét, 1M letét / önrész környékén várnék ajánlatokat…

Ők hirdetik: https://villanyautosok.hu/tesla-model-s-berles/

Amennyire látom az oldalon, ez csak esküvöre van, és ott is csak soförrel együtt.

Itthon nem ismerek rent-a-caros bérbeadót, privátban meg csak néhány barát jöhetne szóba, akit ismerek és tudom hogyan bánik a kölcsönautóval. Németeknél tömegével vannak hétvégi bérbeadók, fórumos közösségen belül még magánemberek között is gyakori. Más kultúrkör…

Szia! Ha Bécs is jó lehet, őket meleg szívvel ajánlom. Az én bérlésem jövő héten lesz, de emailben minden kérdésemre maximálisan korrekten válaszoltak.
https://ecar-rent.com/ - Van Model3, ModelS és X is, korrekt árakon 1000/2000 EUR letéttel, 24h/500km szabad felhasználással. Természetesen át lehet hozni Magyarországra.

www.ufodrive.com

Meg nincsenek Magyarorszagon, de aki sokat utazik, hatha…
En hetvegen hasznaltam egy tesla3-ast…

@bbmaster: Túl vagy a bérlésen? Hol vetted át, mesélsz picit tapasztalatról velük? Nekem azt irták emailben, hogy csak 8-9 és 16-19 között vehetem át az autót, ha szeretnék bérelni. :frowning:

Szia! Holnaptól lesz a bérlés, akkor tudok beszámolni. Grazban van a központjuk, ott vannak fizikailag az autók csak átviszik a kijelölt pontokra. (Bécsi reptér Billa parkoló pl.) Nekem a foglalási rendszer hagy más időpontot is, de ahogy észrevettem két lehetőség van: reggeltől estig vagy 24h reggeltől-reggelig vagy estétől-estéig. Érdemes figyelni a last minute ajánlatokat, nekem most az utolsó pillanatban sikerült upgradelnem: egy Model S 100D-t kaptam meg 3 napra 400 EUR-ért (1500km-ert mehetek vele). Holnap reggel leszek Grazban, majd mesélek :slight_smile:

Szép :slight_smile: Mindenképpen Model 3 Standard Plus érdekel. Azt tervezek venni és előtte szeretném kipróbálni pár napig rendes használatban.

Heló! Minden elképesztően simán ment. Megbeszélt időpontban találkoztunk az autó ott állt a töltőn 100%-ra töltve, csillogóan, 22 fokra állított klímával. Egy pár perc adminisztráció (kártya, jogsi), 10-15 perc Tesla tudnivalók, majd mehettünk is utunkra. Visszaadás ennél is egyszerűbb volt: behajtottunk a parkolóba, felhívtam a csávót, elirányított a postaládájukhoz, bedobtam a kulcsot és jó utat hazafele. 5*-os kiszolgálás. Grazban van a központjuk, onnan a legegyszerűbb a bérlés. Ja a mi autónk egy 2018 februári Model S 100D volt, összesen 27000 km volt benne. Tip-top állapotban. Imádtam minden egyes vele töltött percet. Ha további infó kell: bbmaster86@gmail.com. keress bátran.

2 Likes