Tempomat állítása

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ,mert sehogy nem tudom a tempomatot a fékezéssel történő megszakítás után a korábbi sebességre visszaáálítani. Tényleg nem lehetséges csak úgy, hogy elölről kezdem a rögzítését a sebességnek a tekeréssel?
Más autók esetén ez egyértelműen működik.
Köszi a segítséget!

Miért szakítod meg fékezéssel? :wink:

Egyébként szerintem nem. Térképadatok alapján tudja mennyivel lehet menni, annyit állít be, ha mást szeretnél ráböksz a táblára, vagy az aktuális sebességedre és átveszi (pl. autópályán dugóban 130 km/h -t állít be, gyorsan ráböksz hogy te pl. negyvennel mész és akkor annyira limitálja, forgalomtól függően feljebb veheted neki, és egyébként fékez / gyorsít a távolság alapján (jobb oldali görgő jobbra / balra, én pályán 3ason, városban 1esen használom), vagy tekered 5km/h -val fel/le.

Köszi az infót!
Nem elektromos autómnál, ha fékezéssel veszem ki a tempomatból, utána a bajusz kapcsoló meghúzásával visszaáll az eredetileg beállított sebességre. Itt ez nem megy, ha jól értem. Te nem fékezel, hagyod a kocsinak, hogy fékezzen majd gyorsuljon fel a beállított sebességre. Ezt a jobb oldali gomb 1-3 változatát nem ismertem, kipróbálom, köszi!

Igen, egyszer elindítom a tempomatot, és utána az autó megy gyorsul, fékez, megáll és elindul.

Max az elindulásnál szoktam egy kicsit gyorsítani neki, de a tempomatot nem kapcsolom ki.
Ha pl. pályán jön egy 110, akkor legörgetem, vagy ha felismerte a táblát (inkább országúton működik) rábökök és átveszi.
Vagy pl. itt nálunk egy 50es szakaszt cseréltek 30ra, ott meg fordítva csinálom, rábökök az aktuális sebességre miután beaktiváltam 50re, és akkor 28-32 lesz, éppen ahogy eltalálom. :slight_smile:

Köszi!