Telefonos Applikáció regisztráció

Sziasztok!
A telefonos applikáció beállítását hol tudom megsürgetni?
12 napja küldtem e-mailt az accountsupportemea@tesla.com-ra, azóta újra rájuk írtam, semmi válasz. Valaki írta itt hogy a tesla.com-on van felugró chat ablak, de nálam nem ugrott fel.
Esetleg más e-mailes elérhetőség? Telefonszám? Lehet külföldi szám is! Sajnos amiket én találtam, ott nem veszi fel senki.
Köszönöm a segítséget előre is!

Szia!
Nem fognak válaszolni!
Egyszer csak jön egy e-mail, hogy működik.

Köszönöm! Nincs valami módja a megsürgetésnek?

Szia!

Ha nagyon sokáig húzódik, érdemes napi 10 e-mail írni, van akinek ez bevált.

Sziasztok!
Nekem is húzódik az account átírás, aug.6-án küldtem el másodszor, Grazban 7-8 hetet saccoltak.Közben a töltésnél egy felugró piros gomb sürgeti, hogy válasszak fizetési módot ,de a gomb inaktív, a SC még működik,de meddig?

Emiatt ne aggódj, fogsz tudni tölteni, a Tesla utólag ráterheli majd a kártyádra a töltést, ha be lesz állítva. Sajnos az átírás néhányunknak elég hosszadalmas.

Akkor én ma szerencsés voltam kb 1,5 óra alatt megvolt a regisztráció.

1 kedvelés

Nagyon köszönöm a biztatást!
Csak azért aggódtam, mert Grazban azt mondták a Teslanál,ha a regisztráció előtt megjelenik a fizetési mód kérdés töltés előtt,akkor adjam meg a kártyaszámom és menni fog a töltés a számla átirása előtt is.Azóta csak itthon töltöttem,a piros gomb viszont inaktív.
Üdv.
István

Gratula!!!

Szia, képzeld nekem most sikerült beállíttatnom. Egy Tesla-s ismerődöm tanácsára felhívtam a Roadside assistance-nél a holland számot, és ott megtalálták az e-mailemet, és beállították.
A telefonban a menü hollandul volt, ezért nem értettem belőle semmit, benyomtam a 2-est, és ott angolul vették fel a telefont :slight_smile: Hamar fel is vették. Kb 10 perc volt míg beállították.
a szám: +3113 799 9525
előtte az e-mailt ide elküldtem (minden nap küldtem…) , itt meg is találták: AccountSupportEMEA@tesla.com
Remélem neked is sikerül :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nagyon köszönöm Kati, most ezt is kipróbálom.
Az e-mail cím nálam is ez volt, Grazban is ezt tanácsolták, júliusban küldtem el először, hat hete. Ha a piros gomb a felszólítással nem jelenik meg,nyugodtabban vártam volna.
Mégegyszer köszönöm!
István