Tapasztalatok az Universal lízingnél?

Sziasztok!

Érdelődni szeretnék, hogy hányan vásároltatok az említett Tesla-universalnál?
Gondolkozom egy model 3 vásárlásán, és kíváncsi vagyok a tapasztaltokra. Milyen volt az ügyintézés, mennyire intézték gyorsan a dolgokat, és alapjába véve milyen volt a hozzáálásuk?

Köszi előre is!

F.

Senki?

Én 2 hete kértem ajánlatot nem jött semmi tőlük , ma befizettem az előleget a Mah Zrt. Nek.
Velük meg volt miden 4 e-mail a finanszírozot Én hoztam .

Szia!
Én a személyes kapcsolat híve vagyok, de először telefonon kerestem meg Őket, hogy kell e időpontot foglalni, de nem kellett, mondták, hogyha megoldható menjek be hozzájuk, ez így is történt.
Segítőkészek és mindenre korrekt választ kaptam, az ügyintézés zökkenőmentes és nekem a nyílvégű lízing is korrekt volt. Keresd Őket bizalommal.
Üdv

En tegnap elott rendeltem meg naluk az autot.(Model 3 LR AWD) Elotte lehetosegem nyilt tesztvezetesre is. Pont a HAndras altal hasznalt autot vezethettem. Ma utaltam eloleget. A lizinget, cascot, kotelezot magam intezem. Eddig siman ment minden. Ket honap mulva igertek az autot. A tobbit meglatjuk akkor. Valoszinuleg a forgalomba helyezes, rendszamozas, adminisztracio miatt meg 1-3 het csuszassal kell majd szamolni… A sok erdeklodo miatt amugy elofordulhat, hogy most docogosebben megy az ugyintezes/kommunikacio naluk.

1 kedvelés

Meg szabad kérdezni, hogy mennyi most az ára? Köszönöm előre is. Ezek szerint nem egy stabil csapat?
Gondolom 10% előleg elég, Többi megérkezéskor fizetendő?—melyik felszereltségi szintet választotta?

Köszönöm előre is a válaszokat.

20% a foglaló (nem előleg!). Felszereltségi szint választás nincs a Performance-nál itt minden benne van ami lehet alapból. Az egyetlen extra amit választottam a mélykék metál fényezés. Ami még van mint opció a fehér belső valamint a teljes önvezető rendszer. Így bruttó HAZAI ÁFA-s 66,508EUR az ár erre a modellre szállítási és dokumentációs költségekkel (Hollandiáig). Erre még 175,000Ft üzembe és forgalomba helyezési díj jön rá ami már rendszámos forgalmis autót jelent.

A Casco mennyi lett és hol?

Köszönöm.

köszönöm a választ.

265ezer lesz Groupamánál, de nem egyediben, hanem céges flottába kötve. Egyediben min. a négyszerese ugyanitt…

Köszönöm!

Sziasztok!

Az állami támogatásról van valami hír? Kb egy hónapja voltam bent, amikor pár hetet ígértek, hogy meglesz.

Én folyamatosan kérdezem Őket, de mindig ugyan ez a válasz 2 hónapja. Hamarosan… Kiváncsi leszek lesz-e belőle vmi, elméletileg lehetetlen, mert nincs szerviz, ami feltétele a támogatásnak.

Ismerős.

Ezt miért vontad vissza?

Látta mindenki aki szerette volna más aki szinten így járt hallgat se válasz se reakció gondoltam akkor ennyi.

… ezek szerint csak nekem van rossz tapasztalatom, nem szeretnék kekeckedő egyedüliként feltűnni.

Jaah nincs ezzel semmi gond, csak azt hittem változott valami, nincs értelme törölni, mert így folyamatosan van update. :slight_smile:

Elnézést…

Én először 3 hónapja töltöttem ki a webes formjukat, nem jött rá semmilyen válasz. Bementem utána személyesen, megmutogatták az autókat, kitöltöttem egy papíros formot, ígérték hogy visszajeleznek emailben az ajánlattal, azóta is várom. Részemről ennyi, a dologban segített hogy egy ideig nem aktuális, de nemsokára újra az lesz és akkor tudom hogy hova nem kell menni. Azt hiszem ez nem fél kiló kenyér hogy nekem kelljen utána rohangálnom.

2 kedvelés