Tapasztalatok a Tesla-Universalnál?

Sziasztok!

Érdelődni szeretnék, hogy hányan vásároltatok az említett Tesla-universalnál?
Gondolkozom egy model 3 vásárlásán, és kíváncsi vagyok a tapasztaltokra. Milyen volt az ügyintézés, mennyire intézték gyorsan a dolgokat, és alapjába véve milyen volt a hozzáálásuk?

Köszi előre is!

F.

Senki?

Én 2 hete kértem ajánlatot nem jött semmi tőlük , ma befizettem az előleget a Mah Zrt. Nek.
Velük meg volt miden 4 e-mail a finanszírozot Én hoztam .

Szia!
Én a személyes kapcsolat híve vagyok, de először telefonon kerestem meg Őket, hogy kell e időpontot foglalni, de nem kellett, mondták, hogyha megoldható menjek be hozzájuk, ez így is történt.
Segítőkészek és mindenre korrekt választ kaptam, az ügyintézés zökkenőmentes és nekem a nyílvégű lízing is korrekt volt. Keresd Őket bizalommal.
Üdv

En tegnap elott rendeltem meg naluk az autot.(Model 3 LR AWD) Elotte lehetosegem nyilt tesztvezetesre is. Pont a HAndras altal hasznalt autot vezethettem. Ma utaltam eloleget. A lizinget, cascot, kotelezot magam intezem. Eddig siman ment minden. Ket honap mulva igertek az autot. A tobbit meglatjuk akkor. Valoszinuleg a forgalomba helyezes, rendszamozas, adminisztracio miatt meg 1-3 het csuszassal kell majd szamolni… A sok erdeklodo miatt amugy elofordulhat, hogy most docogosebben megy az ugyintezes/kommunikacio naluk.

1 Like
 • 07.15-én kértem ár és finanszírozási ajánlatot Model 3 Performance-ra.
 • Mindkettőre 07.17-én kaptam ajánlatot. Szerencsére pont 07.17-én történt a csaknem 3 milliós árcsökkentés erre a modellre amit érvényesítettek is korrekten az árajánlatban és a finanszírozási kondíciók is rendben voltak.
 • 07.23-án aláírtuk a szerződést.
 • 07.24-én átutaltuk a foglalót.
  Fentiekig minden gördülékeny, gyors és udvarias volt.
  EZUTÁN:
 • Kértem a ‘HANDRAS01’ kedvezményes falitöltőt, de azóta nemhogy a töltőig, de a kiszámlázásig sem sikerült eljutni. Pedig mind a pénzügytől, mind a kapcsolattartómtól többször kértem hagy fizessek…
 • A finanszírozáshoz szükséges előzetes finanszírozói elbírálást sem kaptam még meg azaz nem tudom lesz-e finanszírozóm vagy sem. 3-5 naponta telefonálok és írok email-t, nem akarom túltolni… Telefont (mobil) a megadott kapcsolattartóm nem veszi fel, email-re nem válaszol a szerződés aláírása és a foglaló átutalása óta azaz az elmúlt 2 hétben… Kvázi elérhetetlen, pedig próbálkozom rendesen.
  …ezek után nem nagyon számítok gördülékeny átvételre lízing és biztosítás ügyintézésre stb.
  A prémium érzés a foglaló átutalása óta, hogy úgy mondjam elillant.
  Rendeld meg az autót aztán felejtsük el egymást érzés.
1 Like

Meg szabad kérdezni, hogy mennyi most az ára? Köszönöm előre is. Ezek szerint nem egy stabil csapat?
Gondolom 10% előleg elég, Többi megérkezéskor fizetendő?—melyik felszereltségi szintet választotta?

Köszönöm előre is a válaszokat.

20% a foglaló (nem előleg!). Felszereltségi szint választás nincs a Performance-nál itt minden benne van ami lehet alapból. Az egyetlen extra amit választottam a mélykék metál fényezés. Ami még van mint opció a fehér belső valamint a teljes önvezető rendszer. Így bruttó HAZAI ÁFA-s 66,508EUR az ár erre a modellre szállítási és dokumentációs költségekkel (Hollandiáig). Erre még 175,000Ft üzembe és forgalomba helyezési díj jön rá ami már rendszámos forgalmis autót jelent.

A Casco mennyi lett és hol?

Köszönöm.

köszönöm a választ.

UPDATE! - Felhívtak, elnézést kértek, mindent intéznek részletes felvilágosítást kaptam. A töltőt jövő hét elején elhozhatom, és a finanszírozási folyamatom is előremozdulni látszik.

265ezer lesz Groupamánál, de nem egyediben, hanem céges flottába kötve. Egyediben min. a négyszerese ugyanitt…

Köszönöm!

Sziasztok!

Az állami támogatásról van valami hír? Kb egy hónapja voltam bent, amikor pár hetet ígértek, hogy meglesz.

Én folyamatosan kérdezem Őket, de mindig ugyan ez a válasz 2 hónapja. Hamarosan… Kiváncsi leszek lesz-e belőle vmi, elméletileg lehetetlen, mert nincs szerviz, ami feltétele a támogatásnak.

Ismerős.