Szervíz bejelentkezés

sziasztok, garanciális szervizbe szeretnék időpontot kérni mi a teendőm?hogyan tudom intézni?Bécs vagy Graz?Tud valaki kontaktot?Előre is köszönöm üdv Gyula

Szia, a Tesla app-on keresztül tudsz az általad kiválasztott szervizbe időpontot foglalni, megadni a hiba leírását, képet feltölteni hozzá vagy a hibaüzenetet és várni amíg sorra kerülsz. Ha biztonságot veszélyeztető funkciód szart be, akkor esélyes, hogy előre fognak venni, de ez sem tuti.

Szia!

az appban latni fogod a kivalasztott szervizben,h melyik napon tudsz foglalni.amelyik napra nem tudsz ranyomni az fullon van akkor eppen.kesobb tudsz modositani, kepet/kommentet beleirni szinten.
En becsbe nem mennek semmikepp, nekem ott csak rossz tapasztalatom volt sajnos (es bazira nem erdekel,h mennyire vannak tulterhelve!).grazban sokkal jobb a tapasztalatom,de azert az sem tokeletes.Magam reszerol alig vartam,h leteljen a gari, inkabb nagyivben elkerulom a hivatalos tesla szervizeket.fizetek inkabb de csinaljak meg a kocsit rendesen.macera az egesz.

udv
bence

Köszönöm szépen a válaszokat ,Kívánok mindenkinek Kellemes ünnepeket és Boldog újévet.
üdv
Gyula