Szervíz bejelentkezés

sziasztok, garanciális szervizbe szeretnék időpontot kérni mi a teendőm?hogyan tudom intézni?Bécs vagy Graz?Tud valaki kontaktot?Előre is köszönöm üdv Gyula

Szia, a Tesla app-on keresztül tudsz az általad kiválasztott szervizbe időpontot foglalni, megadni a hiba leírását, képet feltölteni hozzá vagy a hibaüzenetet és várni amíg sorra kerülsz. Ha biztonságot veszélyeztető funkciód szart be, akkor esélyes, hogy előre fognak venni, de ez sem tuti.

Szia!

az appban latni fogod a kivalasztott szervizben,h melyik napon tudsz foglalni.amelyik napra nem tudsz ranyomni az fullon van akkor eppen.kesobb tudsz modositani, kepet/kommentet beleirni szinten.
En becsbe nem mennek semmikepp, nekem ott csak rossz tapasztalatom volt sajnos (es bazira nem erdekel,h mennyire vannak tulterhelve!).grazban sokkal jobb a tapasztalatom,de azert az sem tokeletes.Magam reszerol alig vartam,h leteljen a gari, inkabb nagyivben elkerulom a hivatalos tesla szervizeket.fizetek inkabb de csinaljak meg a kocsit rendesen.macera az egesz.

udv
bence

Köszönöm szépen a válaszokat ,Kívánok mindenkinek Kellemes ünnepeket és Boldog újévet.
üdv
Gyula

Mennyire macerásan lehet most kimenni a bécsi szervizbe? A határon oda-vissza mire lehet számítani? A sógorok beengednek-e? Kell-e teszt hozzájuk? Mennyire kell igazat mondani az utazás céljáról! Visszafele kell-e karanténra számítani?

Köszönettel:

HZs

1 kedvelés

Szia!

munkaltatoit (kintit) kerhetnek mert ugye ha dolgozol akkor nem lehetsz beteg…
ha van 6 honapon beluli,de mar nem fertozo (10 napon tuli) pozitiv papirod akkor se karanten se semmi.
de egyebkent siman lehet menni barhova, a hatarok sosem voltak lezarva csak a hiradoban…

udv
b

Szia!
Köszönöm a választ!
Ha nincs kinti munkáltatóim, akkor bátran nekivágjak? PCR teszt és korábbi pozitív lelet nélkül is?
Köszönettel:
HZs

Szia! Semmi extra, ha üzleti út céljából mész ki. Kell egy 3 nyelvű cerifikáció. Írj rám az orders@teslasok.hu mail címen, és szívesen adok sablont.

Tolunk nyaron semmit sem kertek.reggel mentunk grazba a teslahoz es este jottunk.a magyar oldalon ember sem volt aki megallitott volna!en siman korulneznek a fiokban hatha talalsz valami papirt ami igazolja,h mar atestel rajta… ha erted mire gondolok.se nem közokirat se semmi.