Summon funkció működik még bárkinek?

Sziasztok!

Sikerült 2020-ban bárkinek már használni a summon funkciót? Nekem a hülye EU visszabutítás óta használhatatlan. Van kapcsolat, villog, igazítja a kormányt, kiengedi a féket, majd ahelyett hogy elindulna vissza is húzza a féket és ennyi… Nem megy 1cm-t sem semerre, pedig nagyon jó volt régebben, amikor szűk helyre kellett beparkolni. Nem lehet valahogy “megjavítani”?
(2015 Model S)

Hát volt már használhatóbb is :frowning:

Nekem mukodik a sima, a smart persze nem egeszen azt csinalja,de ugye az eu…model x 2018 juli

Számomra ez volt az egyik olyan “fícsör”, ami miatt beruháztama 7000 USD-s FSD funkcióba. Aztán hamar kiderült, hogy ami működik amerikában az látványosan nem működik Magyarországon vagy talán az egész EU-ban. A kérdésedre a válaszolva egyébként én még tudom mozgatni az autót előre-hátra ha nagyon közel állok hozzá, de a Smart Summon funkció gyakorlatilag nem működik nekem sem. Nem tudom, mikor lesz ebben változás, de ha tudtam volna, hogy a Smart Summon lés az FSD mennyire le van butítva az Európai modellekben, biztos nem adok ki 7000 USD.

1 kedvelés

Fog az mukodni rendesen csak borzalmasan lassuak a jogalkotok, Brusselben meg plane.
Amugy en sokat gondolkoztam a smart summon funkcion es nem vagyok benne biztos,h el fogom merni engedni a kocsit egyedul parkolni vagy magamhoz hivni…
Ti hogy vagytok ezzel?

Én biztosan elengedném. Persze eleinte figyelném és ha meggyőzött, hogy megbízhatóan működik, tuti hagynám, hogy magától parkoljon.

Lehet en is,de azert nekem meg kicsi para a gondolat is)