Sentry mode felvételeinek rögzítése, lejátszása

Nem sikerült még a Sentry mode felvételeit előcsalnom az autóból. A dashcam működik, a pendrive 32 GB, FAT32 fájlrendszer. Egy nemzetközi fórumon azt olvastam, hogy a 32GB kicsi, más szerint meg nem. Csodálnám , ha kevesellné, mert a dashcam felvételei alig foglalnak helyet. Van valakinek ötlete? Ha sikerült, mi a pontos technológia?

Na ezt még én sem teszteltem.
Megnézem…

Tapasztalataim szerint az autó ugyanoda menti a Sentry felvételeket is, mint a dashcamét. Épp most másolom le róla.

Engem az zavar, hogy minden felvétel csak egy perces, és ezekből van több. Jó lenne, ha ezt az autó mentéskor összefűzné. Bár azon se lepődnék meg, ha már lenne kifejezetten ezek lejátszására szolgáló alkalmazás.

Ezeken a felvételeken teljesen körbe látjátok azt ami az autó körül történik? Van holttér?

Az egyik előre néző kamera képét, és a két oldalsó visszapillantó kamera képét lehet látni.

Akkor hátulról teljesen védtelen szegény?

Egyelőre úgy tűnik igen.

Érdekes, pedig hátul is van kamera… lehet majd a következő frissítésnél beleteszik. A felvételek minősége állítható vagy az adott? Milyen felbontás? Éjszakai felvételt néztél már vissza ?

Igen, így tudtam én is, de nekem a TeslaCam mappában csak az én felvételeim vannak. Sentry módban kiírja, hogy veszi, de utána nem találom. Ezért gondoltam, hogy esetleg pendrive probléma, vagy valami trükk kell hozzá.

Valószínű, az osztrák adatvédelmi törvény miatt nem megy, https://futurezone.at/produkte/warum-der-tesla-ueberwachungsmodus-in-oesterreich-nicht-legal-ist/400522801