Ownership transfer cégre

Sziasztok!
Nemrég cégre leasingelve vettünk egy teslát és minden iratot be küldtünk az ownershiphez. Viszont egy hét elteltével még mindig nem tudjuk használni appal az autót. Mennyi idő szokott lenni ez a procedura amíg az autó használható lesz vagy esetleg cégre vásárlásnál van bármi extra dolog ami esetleg nekünk kimaradhatott?
Van esetleg hely ahova ezzel a problémával fordulhatok?
Előre is köszönöm a válaszokat és az ötleteket, szép napot mindenkinek!

Szia!

Nálam 3 hete semmi. Én is ugyanezzel küzdök. Te mit küldtél be nekik a cégpapírokból?

1 kedvelés

Szia!
Nekem ez a cím segítet: AccountSupportEMEA@tesla.com
Itt Alexandra volt s válaszadóm, magyarul, ami meglepett. Cég jegyz kivonat , aláírási plusz autó papírok copy jogsi copy.
Marha gyorsan ment . Próba szerencse!!
Hajrá Tesla!!!

1 kedvelés

Szia!
Konkrétan mindent, egy korábban hasonló problémával foglalkozó posztbol néztem ki email címet ahova mondták hogy próbáljuk meg elküldeni. Applikáción belül is próbáltam claimelni az ownershipet. Azóta egy hihetetlen tórtúrán vagyok túl, sajnos szükség lenne a teljes ownershipre külföldi út miatt a supercharger elengedhetetlen. Személyesen be mentem a MOMparkba segítséget kérni és kaptam egy újabb email címet ami a magyar szerviz email címe, nekik írtam tegnap és azt a választ kaptam hogy menjek be hozzájuk munkanapokon 8-15:00 között és segítenek. A szerviz a zay utca 24, 3. Kerületben van Budapesten.
Ezeken kívül folyamatos kontaktban állok az eladóval aki szintén tanácstalanul áll az egész szituáció előtt, nekik is első tesla eladás és mindenki fogja a fejét. Amint okosabb lettem a mai nap a szerviz után vissza jövök ide updatelni a postot és összegzem a történéseket és hogy mit érdemes /nem érdemes próbálni.

Nos voltam a mai napon a tesla szervizben és kaptam egy újabb email címet amire el kellett küldenem az adatokat
-jogsi
-email az uj felhasználóhoz

  • forgalmi
    Nekem cegre volt szóval cégkivonat és aláírási cimpéldány plussz cégtől nekem meghatalmazás a jogsira. Innentől ők tovább küldik Németországba és 2-5 munkanapon belül megoldják a problémát. De szeretném megosztani veletek az email címet így nem kell mindenkinek bejárnia azt a 3 napos szenvedést mint nekem. budapest_service@tesla.com az emailcím, ezen válaszolnak is minden kérdésre és ide kell nekik eljuttatni az adatokat is. Sajnos nem egy gyors ügyintézés de legalább most már sinen vagyok! És a napokban azt is megtudtam hogy hamarosan nyílni fog egy új tesla szerviz/shop a Váci úton és említették hogy majd akkor ezek a dolgok is gördülékenyebben fognak menni.

Szia, mar mukodik applikaciobol is a tulajdonos csere. Az eladonak a legegyszerubb kezdemenyeznie a profilod alatt, a termekek hozzaadasa es eltavolitasa menupont alol. Meg kell adnia a neved es a Tesla account-os email cimed es mar kesz is. 3 perc az egesz. :blush:

Üdv!
Igen próbáltuk de mivel cégre vasarolt az autó és a cégnek meghatalmazás kell az adott személy accountjara és jogsijara a tesla nem engedélyezi az ownership transfert, éppen ezért irtam le mindent hogy ha esetleg más is hasonlóan járna tudja hova forduljon először,én is úgy gondoltam hogy egyszerű lesz de egy kaland az egész ilyenkor!