Ott leszünk az AMTS 2019-en! Nézd meg a Tesla Model 3-at!


#1

Magyarországon először nézhetsz meg egy Tesla Model 3-at az AMTS Autó Show Show-on, ne hagyd ki!


A Hungexpo-n: “G” pavilonjának 5. standján tudsz velünk találkozni, adott esetben beszélgetni a Teslakról, elektromos autókról. Az AMTS-en több, mint 1.000 nemzetközi autókülönlegesség, hatalmas show és rengeteg színes program vár téged.

Felsorolni is nehéz lenne, mi mindent láthatsz és mennyi exkluzív élmény vár Rád az Automobil és Tuning Show-n .

Hazánk legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye kivételes, egyben hasznos szórakozást kínál bármely korosztály részére, a show hatalmas területét csak bejárni is nehéz egyetlen nap alatt. -írja az amts.hu

ORSZÁGOS TUNING AUTÓ TALÁLKOZÓ

Az AMTS immár hagyományosan ad otthont Magyarország legnagyobb tuning találkozójának , melyen több száz hazai, és az évek elteltével mind nagyobb számú külföldi tuning autó vesz részt.

A hosszú téli pihenő után az év első nagy találkozóján gyűlnek össze hazánk tuning autói, számos frissen épített - vagy átépített - szépség pedig a szezonban először itt jelenik meg a nagyközönség előtt. A találkozóra rendezvény szabad téri területein kerül sor, március 22-én pénteken, 23-án szombaton, valamint 24-én vasárnap, ahol a résztvevő autók mindegyike nevezhet a Show nemzetközi autó szépségversenyén , valamint évadnyitó hangnyomás versenyén .

MISS AMTS

Nincs AMTS gyönyörű magyar lányok nélkül, akik ez évben nem akármilyen versenyen vehetnek részt a rendezvény három napja alatt!

Hazánk legnagyobb autóshowja, az AMTS szépségversenye 2010-ben debütált, akkoriban még Miss Carstyling néven. A rendezvény növekedésével együtt a program nívója is nemzetközi szintre emelkedett, amire Európa egyik legnagyobb autóshowja, a Tuning World Bodensee szervezői is felfigyeltek.

Az ő megkeresésük nyomán, 2014-ben a Carstyling.hu és az AMTS volt a világszerte ismert MISS TUNING naptár hivatalos partnere, ennek köszönhetően magyar helyszíneken és hazai autók bevonásával készülhetett el a neves kiadvány, a németek aktuális királynőjével, Leonie Hagmeyer-Reyinger-rel.