Októberig dupla mennyiségű ingyenes töltéssel jutalmaz a Tesla

Mától ezer helyett kétezer mérföldnyi ingyenes töltést kapnak a Referral Program amerikai résztvevői a Teslától, mind ajánlói, mind pedig vásárlói oldalon. A Tesla egyik marketingfogása ugyanis, hogy a Tesla-tulajdonosok egy egyedi „Referral kódot” kapnak, amelyet megoszthatnak az ismerőseikkel, és egy új autó vásárlásánál felhasználva jutalomban részesül a kód gazdája és az új vásárló is.
A programot többször reformálta már a Tesla, május legvége óta pedig maradtak annál, hogy az ajánló és a vásárló mind-mind ezer mérföld megtételére elegendő ingyenes töltést kapnak a Supercharger töltőhálózaton. Egy akció keretében, amelyet a második negyedév eladásainak felpörgetéséért indítottak, bizonyos ideig 5 ezer mérföldre elegendő töltést ajált jutalmul a Tesla, de ennek lejártakor visszatértek az ezerhez. Ezt emelte most a duplájára, vagyis kétezer mérföldre a Tesla az Egyesült Államokban, bizonyára azért, hogy ismét feltornázzák a hónapban és a negyedévben történt vásárlások számát.
Az ingyenes töltés mellett a Referral Program résztvevői jelentkeznek egy havi sorsolásra, amelyben egy Fonder Series Model Y-t, vagy egy Tesla Roadstert nyerhetnek. Azok a tulajdonosok, akik már rendelkeznek ingyenes töltéssel, az ajánlásért cserébe dupla jegyet nyernek az autók havi sorsolására.
A tulajdonosoknak, és azoknak, akik erősen gondolkoznak a vásárláson, gyorsan kell cselekedniük, hiszen csupán három hetük van, míg lezárul az akció. Európában egyelőre még nem változtatott a Tesla. Itt továbbra is 1500 ingyenes kilométerrel jutalmazzák az ajánlást.

A vásárláshoz használjátok nyugodtan a referal kódomat.


Köszönöm!

1 kedvelés

Aki Universal Budapest vásárló ott van valami matek szintén, vagy ez a program ebben az esetben kuka…(?) /Itt ugyebár nem a vevő adja le a rendelést közvetlenül…

Kérd úgy, hogy te referallal szeretnéd. Tetszik, vagy nem
Ha nem megy, szívesen segítek

Köszönöm a válaszod és a felajánlott segítséget, azonban lehet későn ébredtem. Az autó augusztus végén már meg lett rendelve, bár leszállítva még nincs. Nem tudom ebben a stádiumban is lehet-e kérni.
Amennyiben igen, szívesen veszem a segítséget.

1 kedvelés

Szintén úgy szerettem volna megrendelni, de nekem sem sikerült …
Mit lehet tenni?