Model S Adaptív tempomat

Hello!
Egy használt 2014 körüli Model S vásárlásán gondolkodom. Szeretném, ha legalább adaptív tempomat lenne benne, viszont sehol sem találok adatot arra vonatkozóan, hogy ez mikori kiadástól van az autókban. Esetleg valakinek volna ilyen irányú információja?
Köszi előre is!

Mindenképpen Autopilotos autót kell vásárolnod, hogy ez az opció benne legyen

2 kedvelés

Inkább 2015től (vagy 2014 őszétől) volt az autókban (mármint az Attila által is említett Hardware1 verzió). Előtte csak sima, “buta” tempomat volt.
Ha látsz képet az autóról, akkor onnan ismerheted fel, hogy elöl a lökhárító “szoknya” részében középen van egy bemélyedés, és nem egybe-sík a fedő elem felülete.

Akkor lehet, hogy nem lesz, mert ott 1-1,5M a különbség. Köszönöm a választ!

1 kedvelés

2014 őszétől van az autopilot a Model S-ben, de találkoztam már olyan autóval is amelyben benne volt a “hardware”, de nem volt aktiválva. Mert nem vették meg ezt az opciót az autóhoz, s mostanában a Tesla ezt “kemény” pénzekért sem hajlandó aktiválni. Tehát erre is érdemes odafigyelni…
De csatlakozom az előttem szólóhoz.

1 kedvelés

2014.10.hó -tól.

1 kedvelés

szia! azért szerintem ne add fel , én is vettem egy ilyen autót. Nem is érdekel a tempomat , annyi más csoda van ebben az autóban. Nekem ez az első Teslám. A következőben már lesz majd mindenféle, de nekem jó látni a fejlődés szakaszait. AZ enyém is sajna még a “buta” verzió, de kategóriákkal jobb, mint bármi más… sok sikert

2 kedvelés