Model 3 téli gumi

Sziasztok !
Model 3 heti 2 alkalommal jár Nyíregyháza-Budapest útvonalon autópályán. Milyen téli gumit vásároljak hozzá ? Első a biztonság !

Szia Jani, mi a felni méreted vagy milyen felnire tennéd?

18 aero gyári felnire kerülne a nyári helyett, 1 hónapja vettem át az autót

235/45 R18-as méret kell Neked akkor, Nokian WR A4 komplett új szett 175.000 Ft szállítással. Érdekel? Most szedjük össze a téli rendeléseket.

igen de kis türelmet kérek, máshonnan is várok ajánlatot

Szia !

Gumis szakemberrel beszéltem és azt mondta (eladási érdek nélkül ), hogy inkább continentált TS850 seal , TS860 vagy michelint PA P5 választana

Én meg a Nokianra szavazok

a norvegok nokianra eskusznek…

és valakinek van közölünk tapasztalata a nokiannal kapcsolatban valamilyen teslán használva ?

225/40 R18 méret nem megfelő télinek?

sajnos nem értek hozzá

Sziasztok!

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a Model 3 Performance-ra jó-e a 19" felni, mert téli guminak jobban szeretnék eggyel kisebbet csak nem tudom, hogy felmegy-e a fékek miatt

19-es tökéletes

2 kedvelés

Szia! Csak most olvastam a kérdésed, remélem még időben érkezik a válasz. Én már egy szezont mentem vele, csak jót tudok mondani. Nagyon jól tapad, nem fogyaszt sokat, és alig hangosabb mint a gyári Michelin nyári. Ha jól tudom ez az egyetlen B energiaosztályú téli gumi (legalábbis tavaly így volt) És árban is rendben volt.

1 kedvelés

Engem is érdekelne a téli gumi szett 18-as méretben (nokian) ha lehetne számlára annak örülnék persze gondolom ez esetben plusz fa

Szia! Hol lehet ilyen felnit rendelni M3P-hez? Én a téli 20" is kiegyeznék, de azt sem lehet megrendelni sehol. Az európai shop-ban nincs, az amerikai ide nem szállít. Van ötletetek hol tudnék 19" vagy 20" téli szettet venni?

Kinti nemet Teslatol szemelyesen tudunk rendelni. 5db 19" es felni es kulon gumi es szenzor hozza mar uton van. Ha erdekes lehet irjatok privatban es emailben konkret ajanlatot kuldok.

20" szettet is tudtok rendelni? Performance modellhez kéne.

Igen tudunk a masik gumis bejegyzesben irtam epp.
20” 20x8,5 elöre 685€/db
20” 20x10,0 hátra 685€/db
4db TPMS szenzor 160€
A 20"os teli gumi markatol fuggoen 320-360€/db

1 kedvelés