Model 3 Performance ezüst/szürke kerékszett csere

Elcserélném új állapotú az autó átvétel után (2019. október)) azonnal leszerelt 35km-t futott (DOT2819) gyári szerelésű (2019 októberig) ezüst színű kerékszettemet szürke színűre (2019 novembertől) ha valakinek a szürke nem tetszik amivel november óta szerelik a Performance-t. Az állapot abszolút új, össze sem lett koszolva.

Ilyenre?

Színre igen, de 20" méret, Michelin 235/35R20 gumik.
Szóval a Performance modell szürke kerék szettje érdekelne, azaz csak szín csere.

ez Performance kerek, csak 19’es. lehet nem is lenne rossz 19’esekkel gurulni a magyar utakon de vegulis te tudod :slight_smile:

Szia! Ez felmegy performace-ra? Mennyi az annyi?

elnezest de ez esett. tegnap rendeltem Norvegiabol. ki is fizettem. szombaton kellett volna erkezzen de kozben felhivta eggyik kollega a figyelmemet (koszi @teslasok Attila) arra hogy ez valoszinuleg festve van. fel se merult bennem de utanna neztem es 19’est nem arulnak ilyen szinben csak 20’ast. ugyhogy lemondtam a rendelest, szerencsere idoben mert meg nem lettek felpakolva. lehet csak le lett fujva mert szebb igy de az is lehet hogy javitva volt vagy ki tudja. nyugodtabban alszok en is ha tudom hogy nem valami gagyit adtam el nektek (vagy akarkinek) ugyhogy ez most esett. Szolok ha lessz mas :slight_smile: