Model 3 hotspot funkció

Sziasztok, a legújabb frissítési listán számos klassz dolog között megjelent az “állandó wifi funkció”, amit most már menet közben is lehet használni. Nagyon hasznos dolog, hiszen sokaknak nincs korlátlan internete (pl. gyerekek), de az autóban használnák a netet, és ha az autó meg tudja osztani a saját internetét (mint egy hotspot vagy router), akkor az klassz dolog tényleg.
Na most a frissítés azt írja, hogy ezután menet közben is lesz hotspot funkció. Nagyon jó, de még álló helyzetben sem tűnt fel, hogy lenne. Sikerült valakinek ezt a funkciót aktiválni? Azt írják, hogy “érintsd meg a wifi ikont”, ami csak akkor jelenik meg, ha wifire csatlakozott a kocsi, és ennek beállítására szolgál. Egyébként ez az ikon sajnos eltűnik, csak LTE net ikon van, amire ha rákoppintok, csak forog a világ végéig, nem történik semmi.
Szóval: tud a Model 3 (persze havidíjas premium internet stb.) hotspotként is működni, vagy nem? Ha igen, hogyan? Köszönöm szépen, ha valaki tud vmi jó ötletettel szolgálni!

Szia,
kérdésedre egyszerű a válasz, nem. A frissítés lényege, hogy ha Te osztod meg a netet pl. telefonodról az autóval (ha nincs premium connectivity előfizetésed), akkor az autó nem fogja automatikusan bontani a kapcsolatot amikor sebességbe teszed. Az auto vevőként funkcionál, nem adóként.
Hotspot-ként szerintem nem működik a dolog. De lehet egyszer fog :smiley:

Ok, köszönöm szépen a választ, megnyugodtam! Azért hátha a jövőben menni fog ez is :slight_smile: