Model 3 hasmagasság emelés

Garancia vesztéssel jár egy ilyen kit beszerelése?:

Model 3-at vennék, de a gyári 14cm-es hasmagassággal nem tudok behajtani a telkemre.
Vállalja valaki ennek a beszerelését?

A lengéscsillapító garanciája fog elveszni. Nem nagy probléma szerintem

Kösz a kedvező választ, így egyértelműen ezt a típust választom. (A többi méretben túl nagy.) Ennek a kitnek a beszerelése (+ esetleg a beszerzése) menne a Teslandnál?

Csak egy észrevétel.
Ha feltűnő az átalakítás, akkor esetleg megbukik műszaki vizsgán, mert a futómű nem módosítható csak úgy.
Mielőtt megrendeled ezt a készletet, szerintem beszélj azzal aki csinál ilyeneket, mert ők saját alkatrészekkel szoktak dolgozni. Hozott alkatrészt minden szerelő utálja, és garanciát sem vállalnak rá, hogy jó lesz az eredmény, ha egyáltalán hajlandó megcsinálni.
Pl. Teslandot kérdezd meg első körön, mik a lehetőségek.

Főleg hogy ez a 3 centi emelés már jelentősen ronthatja az autó menettulajdonságait is, tehát a magyar hatóság szigora, nem alaptalan.

Kösz a kiegészítést, ez tényleg megfontolandó. A dilemmám az, hogy mindenképpen csak a Tesla jön szóba, ha már új autót veszek. Erre rácsavarodtam, nyilván a fejlett szoftver környezete miatt. A model Y long range +2,5 centije talán már elég, de ez is már egy feleslegesen böhöm autó a városi furikázáshoz. (Nem is szólva a performance változatról, inkább ezt venném, de itt meg az Y is lejjebb ültetett, tehát ez is ugrik.)
Szóval az ideális a 3-as lenne. Ha rakna ezekbe is légrugót a Tesla, az megoldaná a dolgot, de ez még odébb van. Ki kellene tehát paszírozni valahogy a 3-as módosítását.

Szerencsére nekem nincs gondom a hasmagassággal, bár a pince garázsba már a Priusommal sem állok le :smiley:
Majd írd meg mire jutottál, kíváncsi vagyok én is.

A dolog most úgy áll, hogy Zambelly Györggyel történő levélváltás alapján a szervize elvállalja a futómű módosítást, valószínű a fent berakott készlettel.
Most persze egy hosszabb szünet jön, mert az autóvásárlás legkorábban nyáron esedékes. A logikus sorrend az, hogy előbb megveszem ezt a kitet, mert ha előbb jön az autó, és mégse jutok valamiért hozzá ezekhez az alkatrészekhez, akkor megszívtam.
Úgyhogy jelentkezem, ha esemény van, és akár képet is szívesen rakok fel a módosításról, hátha más is érintett ebben.

1 kedvelés