Model 3 Car Cover

Sziasztok!

Ezzel van valakinek tapasztalata? Esetleg valamilyen mas ismert opcio? Garazs meg 4 honap es nem birom nezni, hogy a mosas utani csillogas a portol 6 oraig tart az udvaron :slight_smile:

https://shop.tesla.com/product/model-3-car-cover

Elég profinak tűnik, de nem írja, hogy milyen a legbelső rétege.
Az ilyen rágumizós védő ponyva ellen azt szokták felhozni, hogy ha nem teljesen pormentes az autó, vagy ha alulról be tudja fújni a szél a port, akkor a por a kaszni és a ponyva közé kerül, és pont olyan lesz, mint egy smirgli, a szél pedig mindig tudja annyit mozgatni a ponyvát, hogy összekarcolja a felületet.
Vannak ponyvagarázs gyártók (magyarok is), és a termékeik közt vannak olyanok, amiknek valami spéci belső bevonata van, amivel nem smirgliz a por.
Már régen volt, hogy ilyenről gondolkodtam, nem emlékszem a részletekre. De ami “porálló” volt, az 3-4x árszorzóval bírt. Érdemes lehet beszélni ilyen gyártóval is, mert méretre is hajlandóak gyártani. De ha csak azt mondja meg, hogy mi van belül, az is jó lehet, mert akkor a Tesla ponyvájáról kell csak kideríteni, hogy olyan-e?

szerintem az ilyen tipusu ponyva inkabb letarolasra van mintsem napiszintu hasznalatra.letezik sator garazs aminek van femkerete.en inkabb olyat vennek!