Mit tegyek ha nem Loginol a Spotify a Tesla-ban

#1

FIGYELEM: Magyarított menüvel nem tudom mi lesz, ott ne próbáljátok ki!!!

Sziasztok, ha ti is úgy jártok mint én, és a 9-es frissítés után nem működik a Spotify, azaz többszörös kísérletre sem lép be, sem a Tesla sem egy esetleges magán (prémium) felhasználóval, akkor van megoldás!

Igen kellemetlen volt, hogy egyik pillanatról a másikra leállt a szolgáltatás, már pont kezdtem megszokni. Igazából nem is a frissítés után jelentkezett a gond, hanem csak pár nappal később.

A megoldás az, hogy álló helyzetben (praktikusan pl. töltés közben) meg kell változtatni a felhasználói felület nyelvét. Esetemben angolról németre (majd vissza). Ennek hatására újraindul mindkét képernyő, és a Spotify használatkor is megjelenik az ablak jobb alsó sarkában a Be/Kilépés ikon. Ezt használva, újra megadva - esetemben a privát - account-ot, a működni fog a szolgáltatás!

Ugyanezt próbáltam az utóbbi két napban vagy százszor a nyelvváltás nélkül, de sikertelenül. Most viszont végre megoldódott!!!

2 Likes
#2

Nekem rendszeresen lefagy a Spotify kereső használatakor. A nagy kijelző ilyenkor nem reagál, a kis kijelzőn megjelenik a légzsák hiba visszajelző majd pár perc alatt újraindul a nagykijelző. Ilyenkor van, hogy nem lép be a Spotify-ba.

#3

Azt nézd már meg légyszives, ha ilyen dolog jelentezik, akkor a hőmérséklet mérő is eltünik?

#4

Megjött a Dog és Sentry mode-os frissítés, és mint multkor is, nem közvetlen utána, hanem nekem másnap ismét köhögött a Spotify. Szerencsére a fenti procedúra ismét helyretette.

1 Like
#5

Lehet, hogy a “fej” újraindítása is segítene?
(a kormányon lévő 2 tekerőgomb nyomvatartásával)
Nekem volt olyan, hogy nyelvváltás (újraindulás) után nem volt hajlandó útvonalat tervezni, de a “force-reboot” :slight_smile: megoldotta. (Köszi Gyuri a tanácsért)

#6

Nem, a nyelvváltás mélyebb szintű reset mint a két gombos újraindítás. Nekem az elmúlt 5-6 alkalommal semmiféle problémát nem okoztt navigálásban.
Vagy egy mélyebb szintű reset is, az is két gomb plusz pedál ha jól tudom. Utána még a kormányt is kalibrálni kell ha jól emlékszem …