Komolyabb grafikai újításokat vezet be a Tesla az új szoftverjében, mint vártuk

A vártnál jóval nagyobb frissítést hozott a Tesla legújabb bétaszoftverje a közlekedést mutató grafikában. Ahogyan az egy új, rövid videóból kiderült, a jövőben körbe is nézhetjük majd a képernyőn lévő virtuális autót, és szabadon rá is közelíthetünk arra.
Az újdonság egyelőre csak az early access flotta résztvevőinek érhető el, ám néhány tulajdonos az előírások ellenére megmutatta a nagyközönségnek, hogy mire készül a Tesla a következő publikus frissítésben.
Emellett változott a sávváltás illusztrációja is, vagyis az új rendszerben a képernyőn követhetővé vált, hogy pontosan hová is sorol magától az autó.
Azt, hogy pontosan mi is a Tesla célja az új grafikai megoldással, egyelőre nem tudni, ám az egyik early access tag szerint valószínűleg parkoláskor vehetjük majd hasznát a körbeforgatható kamerának. Továbbá a teljesen önvezető rendszer közeledtével egyátalán nem hátrány, ha körbenézhetünk az Autopilot szemével, és átnézhejtük, hogy pontosan miket is észlel a rendszer.
Az új grafika a 2019.28.3.7-es bétaszoftverben érkezett meg, és azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez mikor válik elérhetővé a globális flotta számára.
3 Likes