Ismét frissített az árain és elérhető modelljein a Tesla
Jol latom hogy annyit kernek egy model3 performancert mint amennyi a LR AWD volt?
Aki ket hete rendelt performance modellt konyvelheti a 3millios bukot, ugy hogy meg egy kilometert se tett meg vele. Nem valami etikus.
Hát ez durva! Múlt héten rendeltem egy LR AWD-t raktárról és az többe került! Most a Performance AP nélkül 56.370€ és 62.670€ AP-vel!
Megkérdezhetem, hogy hol rendelted?
…Szerencsére a hazai ügynökök (Universal, MAH) is azonnal csökkentették a M3P alapárakat olyan 3 millió forinttal. Nem kis tétel, akik mostanában vették át keserű lehet a szájíz. Gondolom aki még csak rendelte, arra már az új ár vonatkozik. Legalábbis úgy lenne korrekt…
Német tartós bérlettel foglalkozom, így Németországban egy magyar ügyfelünknek rendeltem július 4-ikén és július 22-ikén már át is adják Frankfurtban. Pont azt számolgattam, hogy az új árakkal az alap SR AP nélkül már 45.000€ bruttóból kijön, 60 hóra 4m Ft kezdővel (12.400€) havi 200.000 Ft-ból (630€) már kijön a matek.
Sajnos most nem, ma beszéltem egy Teslás értékesítővel erről, szerettem volna újra kalibrálni az árat, csak ha visszamondod a korábbi rendelést és újra beállsz a sorba, akkor kapod meg az új árat. Az ügyfélnek viszont most kell az autó, jövő hétvégén már ezzel megy a család nyaralni. Én visszamondtam volna a helyében.