Ingyen Tesla tesztvezetes kereső

Nemrég nyílt egy remek oldal ahol Tesla tulajdonosok regisztrálhatnak és ingyen tesztvezetést ajánlhatnak leendő tulajoknak vagy EV után érdeklődőknek:

https://teslaridefinder.com/

Remek lehetőségnek tartom, bár Magyarországon még üres a térkép, remélem hogy egyszer felkerül pár autó.

Ha lenne Teslám (vagy bármilyen EV-m) én biztos felajánlanám havi 1-2 alkalommal érdeklődőknek hogy terjesszem az igét és eloszlassam a tévhiteket :slight_smile:

3 kedvelés

… és mit csinálnál ha valaki összetörné az autódat?

2 kedvelés

Sokan ismertek személyesen a villámtöltõm miatt,én eléggé nyitott ember vagyok,de totál jogos a felvetés.ráadásul a legtöbb esetben a casco is spcekó egy teslára!

2 kedvelés

Jogos, de ha valakit tenyleg erdekel hogy milyen egy elektromos auto es meg szeretne tapasztalni akkor mar az is eleg lehet ha a tulaj vezet es kozben beszelgetnek rola. Nyilvan ha valaki felrakja magat erre az oldalra attol meg gondolom nem koteles atadni a volant, a megtapasztalas a lenyeg.

Szerintem aki ilyen típusú/értékű vagy hasonló kategoriájú autót szeretne vásárolni, az ki fogja fizetni egy ,x" ezer forintos tesztvezetés, bérlés vagy tanácsadás árát. Ez még viccnek is rossz ötlet, a következményeiről nem beszélve…Egy Tesla nem az ingyenes szórakozás eszköze…
De savazzatok nyugodtan ha nem így van…

3 kedvelés

Van erre megoldás, igaz nem ingyen.
Miért kellene ingyen adni azt, ami egyébként elég sok pénzbe került?
Lehet bérelni szinte mindenféle EV járgányt. Én is így teszteltem először és vettem elektromos kocsit.

3 kedvelés