Homelink kérdések

Sziasztok,
új vagyok még az oldalon, de ha jól láttam, a Homelink-ről kevés szó esett még. Én az előző autómban (Model S P85D 2015) nagyon szerettem, pár perc alatt felprogramoztam és pikk-pakk nyitotta a kaput, garázsajtót, bármit. Azóta autót cseréltem (2017 P100D Model S) és bár az autó újabb és okosabb, mégsem tudom ugyanazt a kaput nyitni vele. A programozás módja nem változott, egyszerű a folyamat, a végén jelzi, hogy minden ok, sikerült, próbáljam ki. Nyilván nem megy, különben nem írnám ezt a posztot :slight_smile:
A kérdésem: jártatok már hasonlóan Homelink-kel? Programozás végig megy, minden ok, csak nem nyílik a kapu, pedig az előző autóval minden sima volt. Mindkét autó európai, elméletileg tudnia kéne uazt a frekvenciát mind a két modellnek.
köszi, atom

Szia!

ha ugrókódos a rendszer akkor rá kell tanítani a vevõre is a kocsit!

udv
bence

Szia Bence,
köszi, láttam én is a HomeLink weboldalán, de a kapunyitó rendszer nem változott, csak a Tesla-t cseréltem le egy újabbra. A régivel 2p alatt boldogultam simán csak a távirányítóval, az újabbal pedig sehogy sem. Nyilván a homelink is változik folyamatosan, megpróbálom a vevő tanítását is.
Ehhez átváltasz D-Mode-ra vagy hagyod a default-on?
köszi, atom

Szia!

én ugy tudom a default a legujabb a masik a regi.en tuti nem valtottam at,szoval a defaulton voltam.nekem sommer rendszerem van (868MHz) ugrokodos.

Udv
bence
+36306496551