Három hónapon belül bemutathatják a Tesla Pickupot

Minden Tesla-bemutató előtt tűkön ülünk, így nem véletlen, hogy a Pickupot is legalább annyira várjuk, mint az összes eddigi autót. A Tesla első platósa azonban talán valamivel több érdekességet tartogat, mint az utolsó néhány leleplezés.
Persze a kamionokkal együtt érkező Roadstert valószínűleg nem múlja felül az érkező bemutató, ám önmagában már az izgalmassá teszi az eseményt, hogy ismét egy új szegmensbe lép a Tesla a platóssal. Ráadásul az amerikai elektromosautó-gyártó itt sem aprózza el – egyből a Ford F150 teljesítményét szeretnék felülmúlni a pickupjukkal. Emellett ezúttal sem szeretnék meghagyni a villanyautók leggyakoribb fogáspontját, így akár egy 700-800 kilométeres hatótávú opciót is bemutathatnak.
Ami tovább fokozza az izgalmat, hogy ezúttal a Tesla bizonyos szinten szakíthat a hagyományaival, és egy új, futurisztikus külsővel ruházhatja fel a Pickupot. Ezt már Musk is többször említette, ráadásul egy renderképet is megmutattak az autó elejéről, amin egyértelműen látszik, hogy nem az eddigi modellek szokásos orrészével érkezik a platós.
Musk szokásához híven egy tweetben jelentette ki, hogy közel vannak a végleges dizájn és konstrukcióhoz, ám néhány apró részleten még dolgozniuk kell. A márka főnöke ráadásul utalhatott is valamire a ezzel kapcsolatban, hiszen egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy „a varázslat a részletekben rejlik”.
A vezér azt is elmondta, hogy 2-3 hónapon belül végeznek a pickuppal, és érkezhet a leleplezés. Ezek alapján tehát október környékén láthatjuk majd először, hogy hogyan is képzeli el első elektromos pickupját a Tesla.

Hol lehet élőben nézni a bemutatót?

@AndrasP szerintem ugyan úgy lesz, mint a Model Y bemutatóján, a tesla honlapján láthatjuk.
A bemutató pontos időpontja meg majd a bemutató előtti hetekben/napokban tisztázódni fog. Nem fogunk róla lemaradni :wink:

Köszi