Hamarosan kezdődik a Tesla „önvezető napja”

Önvezető rendszeres bemutatókat tart ma a Tesla. Az amerikai villanyautógyártó ugyanis ma este, magyar idő szerint 20:00-ás kezdéssel rendezi meg a „Tesla Autonomy Investor Day” (Tesla Autonómia Befektetői Nap) rendezvényét a Palo Altói központjában.

A villanyautógyártó elmondása szerint igen jól haladt az elmúlt időben az Autopilot vezetéssegítő rendszerével, és az ezt önvezető rendszerré formáló Full Self-Driving csomagnál is áttöréseken vannak túl. A Hardware 3-as feldolgozóegységük már gyártásban van, és a cég elmondása szerint a következő hetek és hónapok is izgalmas áttöréseket hozhatnak.

A nálunk este nyolc órakkor kezdődő rendezvény Kaliforniában 11-órakkor startol, és várhatóan egész nap autopilotos bemutatókat mutatnak majd az érdeklődők számára. Emellett a kilátogatók maguk tapasztalhatják meg, hogy milyen a Tesla jelenlegi rendszerével közlekedni, illetve kipróbálhatnak egy-két olyan funkciót is, amelyen még dolgozik a Tesla, és a bemutatón kívül egyáltalán nem elérhető a tulajdonosok számára.

A Tesla élőben közvetíti majd a rendezvényt, amelyen várhatóan Elon Musk is megszólal majd a Tesla Autopilot programjának jövőjéről.

2 Likes