Hamarosan a Tesla is eldöntheti majd, hogy hová menjünk, ha unatkozunk

Ismét a Twitteren fogant meg egy új funkció a Teslákhoz, amely rövid időn belül megfogta a Elon Musk fantáziáját, és a következő szoftverfrissítés már tartalmazni is fogja azt. Egy Twitterező ugyanis azt az ötletet dobta be a gyártó vezérének, hogy készíthetnének egy gombot a navigációjukba, amely egy véletlenszerű élményhez navigálná a sofőrt.
Musk válaszul azt írta, hogy még jobb lenne, ha az „élménygomb” az összes környékbeli Teslát ugyanarra a helyre kalauzolná.
Rövid időn belül Musk már jelentkezett is azzal, hogy átment az ötlet, és a következő szoftverfrissítéssel két hasonló újdonság is megjelenik. Az „I’m feeling lucky” (szerencsésnek érzem magam) gomb valószínűleg egy érdekes helyre állítja majd a navigációt, míg a vele érkező „I’m feeling hungry” (éhes vagyok) bizonyára egy véletlenszerűen kiválasztott étteremhez szúrja le a navigáció gombostűjét.
Elon Musk és a Tesla egyébként egészen sok ötletet merített már a Twitterről az érdekes és vicces funkciókhoz. A Sketchpad rajzolóalkalmazást például éppen egy Twitterező kérésére frissítették a legutóbb, miközben a zenealkalmazáshoz is érkeztek tippek, amiket talán megvalósít a Tesla.
1 Like