Ezeket hozza a Tesla ünnepi frissítéscsomagja

A cikk eredetileg itt jelent meg: https://hirek.teslasok.hu/ezeket-hozza-a-tesla-unnepi-frissitescsomagja/

Elon Musk valóban nem tréfált, amikor a múlt héten előrevetítette, hogy egy egészen nagy szoftverfrissítésre készül a Tesla az ünnepekkor. Az amerikai autógyártó ma meg is kezdte az update kigördítését, igaz, szokás szerint még nem túl széles körben, hiszen egyelőre csak néhány kiválasztott teslás kapta meg az új funkciócsomagot. Tőlük, illetve a Tesla hivatalos leírásából…

3 kedvelés

Úgy tett az autóm, mintha meg is jött volna egy nagyobb frissítés, de WiFi-re állva, több napos próbálkozás után sem tudta még leszedni (.32… >> .40…).
Írta szépen hogy Downloading Update, de nem mozdult a csík, mostanpra (egy héttel később) meg mintha feladta volna a próbálkozást. Cináltam neki közelebbi, atom erős WiFI-t is.

Másnak is van ilyen tapasztalata, esetleg ötlete hogy mi segíthet?

Nekem tegnap felfrissult. De sajnos ez a tabla funkcio nincs benne. Pedig ott a Navigation on Autopilot. Gondolom mivel 2019 julius elotti gyartasu a kocsim nincs benne a 3-as onvezeto.

Eddig is 30km/h sebesseg alatt mukodott a regenerativ fekrendszer? Legujabb szoftver fenn van, de mintha Elotte boven 30 km/h felett is bekapcsolt volna gazelvetel utan.

Az elég sok mindentől függ, nem csak software kérdése . Ha túl hideg van, ha jól fel van töltve az akku, ha nem úgy állítottad be… Hamarosan felmegy nekem is, megnézem én is, de szerintem ezen nem változtattak, erről nem olvastam eddig sehol.

Sziasztok!

nem tudjátok,h végül akkor megint butítják az ap-t ezzel a frissítéssel?mert én ezt hallottam és akkor inkább nem frissítek!

köszönöm
Bence

A regeneratív fékezés kb. 5 km/h feletti sebesség esetén működik.
Kivéve, ha hideg az akkumulátor, vagy teljesen fel van töltve.
30 km/h környéki váltást én még eddig nem tapasztaltam.

A 40.2.3 butítja.

1 kedvelés

Nekem ugyan ez van. Annyi változót most hogy folyamatosan azt írja frissítés keresése.

Sajnos egy hét után, látszólag végleg feladta. Nem keres, nem tölt … :confused:
Sebaj, rosszabb ne legyen az autó :smiley:

Köszönöm!

akkor ezt a frissítést inkább kihagyom.
azt esetleg lehet tudni,h miben lett butább?

köszi
bence

Nekem mult heten frissitett az autom, azota a regenerativ fekezes tobbszor hibat jelez. Ma reggelre meg mar teljesen felmondta a szolgalatot. Alando hibat jelez, es nem is mukodik…:unamused: Van valakinek esetleg otlete erre a problemara?

Állitasd be a futóművet. A kormányszög jeladó hibája, vagy elérése okozhatja

Nagyon szepen koszonom a tanacsodat. :+1: