Elveszítettem a kulcsot. (Model X)

Sziasztok. Ablaktörlőn felejtettem az autó kulcsát (model X, kisautó kulcs, nem kártya) és elmaradt. Így jelenleg csak egy kulcsom van és szükségem lenne mielőbb egy új kulcsra. Biztos nem én vagyok az első akivel előfordul az ilyesmi. Mi a teendő / eljárás? Erdélyből írok, szóval bécsi út kb szóba sem jöhet.
Előre is köszi a segítséget!

Pedig, kénytelen leszel egy tesla szervízbe menni. Kell helyszínen az összes kulcs (újat veszel), és azokat rá tudják programozni az autóra.
Ha az autód szoftvere még engedi, akkor Zsambelli György meg tudja csinálni budapesten.

És ezt személyes úton kívül meg lehet oldani? Budapest is 10-12 óra nekem. Meg honnan tudom egyáltalán hogy engedi az autó a kulcsra programozást? (meg honnan lesz egyébként új kulcs?)

Szerviztől tudsz új kulcsot rendelni, feltanításban is ők tudnak segíteni.

En viszont azonnal bekapcsolnap a pinkodot a kocsin!!!gondolom arrafele sem rohangal tul sok model x az utakon!De hivd fel a konzolon talalhato telefonszamot Tesla call center.Szerintem az elvesztett kulcsot tudjak online tiltani.az fontosabb lenne mint az uj kulcs hiszen van megegy illetve appbol is tudod nyitni,inditani!!!

Tudtommal nem lehet. Rá kell csatlakozni az autóra számítógéppel, szervízmódba tenni stb. A szoftververziód alapján lehet eldönteni (tudni fogja) megoldható-e a művelet. Ha nem akkor gyári szervízbe kell vinni.
Nyers kulcsa (igaz használt) mindig van, bár nem tudom model X ugyanaz-e. Hívd fel, mindent meg mond pontosan. Vagy keresned kell mást romániában …
+36 70 45301120 (munkaidőben).