Elon Musk bedobta a féltéglát az állóvízbe – bejelentésre készülnek ma este


#1

A semmiből jött a tweet a Tesla vezérétől, miszerint ma, magyar idő szerint este 11-kor bejelentésre készülnek. Vagy legalábbis mi, érdeklődők számíthatunk valamire a Teslától, ugyanis Musk rejtélyes tweetjében csak annyi szerepelt, hogy „csütörtök, délután 2 óra” (a kaliforniai helyi időre utalva).

Persze a főnök bejegyzése azonnal mozgósította a gyártó rajongóit, és rögtön megkezdődtek a találgatások. Vajon milyen bejelentésre készülhet a Tesla? Lássuk a lehetséges opciókat.

A legjobban annak örülnénk, ha a Model Y-ról rántanák le a leplet ma éjszaka, de ez inkább hivatalos sajtóeseményt kívánna, mintsem egy hirtelen bejelentést. Azért meg kell jegyezni, hogy igen közel járunk ahhoz a dátumhoz, amikorra a Tesla a Model Y-t ígérte.

A Model S és Model X is változhat ma éjszaka. Az electrek szaklap szerint már régóta ráférne egy komolyabb frissítés az elektromos szedán és szabadidőautó hajtásláncára, ráadásul nem ez lenne az első alkalom, hogy előzetes bejelentés nélkül változtatna ezen autóin a Tesla.

A lehetséges forgatókönyvek között szerepel még a Supercharger V3, az Autopilot 3.0-ás verziójú hardvere, a Model 3 lízingprogramja, vagy akár egy új gyárat is bejelenthetnek ma. Végül pedig, de nem utolsó sorban, az sem kizárt, hogy valamiféle napelemekkel kapcsolatos hír érkezik este a Tesla háza tájáról.

Izgatottan várjuk a bejelentést.