Durva bug Model 3 - 2020.44.10.1

Sziasztok! Nagyon komoly hibát tapasztaltam ma.
Pécel, reggeltől halott internet ügyileg (Digi) a mobilnet hálózat lehet emiatt volt nagyon leterhelt, 4g (Telekom) is irdatlan lassú volt de. 10-11 között.
Indulás után kb 4 percet volt neten az autó, majd elment a net (szolgáltatás hiba, mint fentebb írtam. Feltehetően a kocsi simje is a problémás Telekomra próbált kapcsolódni)
Kb 5 perc offline állapot utàn, illetve menet közben boot-loopolt a kijelző. Folyamat restart, csak a fekete képernyő illetve Tesla logóig jutott, majd ismét restart.
Mivel ismeretlen helyre navigáltam volna, félreálltam majd fékpedálos restart után helyreállt, térerő nélkül persze… Kb 2 percig örömködtem, minden kezdődött előről… folyamatos restart loop. Ismét félreálltam, megint 2 percig volt csak jó… mindeközben a kocsi vezethető volt, de ugye se térkép se sebességet nem láttam.
Végül kihajtottam a nullásra, ahol már volt térerő és minden helyreállt.
Ez azért igen meredek szerintem, volt már korábban is hogy térerő hiány miatt nem volt net, de ez a 2 perc után nincs se műszerfal se semmi ez azért gáz az aktuális szoftveren…

Tapasztaltatok hasonlót? Esetleg Attila? @teslasok vezettél a falunkban 10-11 között?

1 kedvelés

Szia!
Én Csobánkán voltam délelőtt, ahol napsütés helyett köd volt :slight_smile:

Nem tapasztaltam ilyen hibát

1 kedvelés

Nekem volt egy (nem tudom aznapi-e) reggeli hibajelzesem, hogy a kommunikacios rendszerben hiba van, jelezzem a szerviznek.
Amire ertelmeztem, tettem volna barmit, megszunt a figyelmeztetes. Garazsban alltam, vasbeton fodem, de jellemzen terero van.