Céges lízing külföldön vett autóra

Szia Bence!

Nem teljesen idevágó kérdésem van.
Céges lízinggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A hazai finanszírozással nagyjából képben vagyok azt gondolom. (három elektromos autót már lízingelünk)
Az Y-t Bécsben rendeltem meg, 2021-ben érkezik. Ebben az esetben kellene a lízing.

Szia!

Nekem nincs tapasztalatom, nincs lizingunk.De valaki biztos tud kontaktot!

udv
bence

Kedves @DreamFilm! Kérlek tartsd be az alap helyesírási szabályokat, mint például: ékezet, pont, stb… Mert így olvashatatlan a hozzászólásaid nagy része. :slight_smile: Köszönöm szépen!

Ok!akkor inkább nem írok.nekem az bazi macera.

Próbáltam szépen megfogalmazni, ez nem lebaszás, hanem nekünk szívás olvasni, mert átláthatatlan főleg a hosszabb szöveg. :slight_smile: Inkább türelmesen írd meg ha szeretnél valamit, amit egyébként szívesen veszünk, mert minden információ egy kincs! :slight_smile:

Ja nem sértõdtem meg csak tableten szoktam írni és ez a nyomva tartós ékezetes vacakolás nagyon lelassít.Komolyan nincs gond, majd max géprõl írok ha olyan a téma)!

No para!!!

@Tibiba tudomásom szerint, ha külföldön veszed, akkor két lehetőséged van lízing szempontból:

  1. Adott országban bejegyzett céged van, vagy talán csak elég ottani céges bankszámla, így szerződsz egy ottani finanszírozóval. Ezt nyilván elég nehéz megoldani, ha alapból nem adott.

  2. Nem közvetlenül Bécsből veszed, hanem segítségül hívod a Magyar Autókereskedőházat. Ők intézik helyetted az autó külföldi megvásárlását, behozatalát, regisztrációt, biztosítást, és a lízinget is. Én is tőlük vettem a Model 3-at, erről bővebben itt olvashatsz. Mond nekik, hogy én küldtelek, és hogy használják a https://ts.la/lszl49707 ajánlókódot. Ezzel ti is és én is kapunk majd 1500km ingyen supercharger töltést.

Köszönöm a tippeket, még alakul a dolog.