Bevásároltál? A Tesla-d kiparkol, és odaáll a bejárat elé a pakoláshoz! – Enhanced Summon videó

#1

Korábban már megírtuk, hogy néhány teslás számára már elérhetővé vált az új Enhanced Summon. A frissen érkező funkcióval az amerikai Tesla-k képesek megtalálni a gazdájukat egy parkolóban, úgy, hogy közben senki sem ül az autóban.


Ennek fényében időszerű volt, hogy felkerüljenek az első videók az Enhanced Summonről a YouTube-ra. Lássuk, hogy hogyan fest, amikor egy Tesla emberi jelenlét nélkül gurul, tolat és kanyarodik.

A Tesla egyébként egy parkolóasszisztensként írja körül az új extrát, amely „segít, hogy magadhoz hívd, vagy egy általad megválasztott helyre küldd az autód, melyhez az kiáll a parkolóhelyről, elindul, és elkerüli az akadályokat, ha szükséges.”

Az egyetlen feltétel, amiről eddig tudunk, hogy az autó maximum negyvenöt méterre lehet tőlünk, vagy az általunk megválasztott ponttól, hogy az autó teljesítse a feladatot. A Tesla azért figyelmeztet, hogy a funkciót kizárólag parkolókban használhatjuk, és semmilyen esetre se küldjük ki, vagy hívjuk ki így az autót közútra.

#2

itthon a parkolókra is a kresz szabályai vonatkoznak, mert nincsenek elzárva. Akkor itthon ezzel szabályt sért az ember, ha használja? Vagy nem tiltott távirányítású autóval közlekedni? :smiley:

#3

Lehetséges :smiley: de szerintem nem fogják árgus szemekkel figyelni. Mondjuk nem fura lehet majd kívülről látni.