Bekapcsolásra került az összes magyarországi Supercharger állomás

Sziasztok!
Most kaptuk az Auchantól a hivatalos tájékoztatást.

Az Auchan rövid- és középtávú stratégiájának kulcsfontosságú eleme a fenntarthatóság, az új és innovatív megoldások bevezetése.
Ennek keretében októberben adta át fóti áruházánál Magyarország legnagyobb Tesla Supercharger töltőállomását. A Tesla és más elektromos autók töltését lehetővé tévő fóti pont mellett Törökbálinton is élvezhetik a vásárlók a gyors és egyszerű feltöltést
További három helyszínen, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben - a korábbiakhoz képest kicsit módosított koncepcióval - 2019. december 12-től tesztüzemben vehetik igénybe a vásárlók a telepített Supercharger töltőket, amelyek hivatalos átadása a tesztüzem befejezését követően, 2020 első negyedévében várható.

6 kedvelés

Azt esetleg tudja valaki, hogy miért csak 2 oszlop Szeged és Miskolc? (valószínűleg a szokásos teljesítményosztással) Esetleg a tesztüzem után bekapcsolják a többit is? Elvileg villany van elég mindenhol…

Szerintem pont a szükséges betáp hiányát “csomagolták” így, hiszen megígérték hogy év végéig működni fognak, de ez nem rajtuk múlik… Így most adtak is meg nem is, ami még mindíg nagyon jó!
Reméljük minnél hamarabb kiépíti a szolgáltató is a többi állomáshoz szükséges teljesítményt!

Jövő év első negyedévében lesz bővítés

A miskolci Auchannál szuperül működik a töltő. Mint kiderült Miskolcon 2 db Auchan van. Ez a volt Cora, Praktiker melletti Auchannál van.

3 kedvelés

Óriási köszönet a bejelentkezésért!
Sajnos a sors úgy hozta hogy az első utam a tiszántúlra egy temetés lesz szerdán, amihez kell majd a miskolci megálló…

Na akkor ezért nem találtam a töltőt, Pénteken jártam Miskolcon, visszafelé beugrottam a KFC-be az északi Auchan mellet, de előtte körbeautóztam a parkolót, hogy megnézzem a töltőt, de nem találtam. Már elkönyveltem, hogy öregszek és nem jól látok :slight_smile:

Mivel az északon lévő Auchan van a legközelebb az autópályához és itt vannak különböző éttermek, üzletek az Auchanon kívül is, így én is itt kerestem először. Lehet a kisebb forgalmú áruház forgalmát akarják így növelni :grinning:.

De ki az a farok, aki bejelöli a másik auchant a supercharge.Info - n??

Szeged

2 kedvelés

Jeleztem a hibát a supercharge.info térképeseinek, remélem hamarosan javítják.

Töltés ment rendesen miután átevickéltünk (baleset, terelés persze 10%alatt :smiley:) Jó volt látni az egészséges 120kW-ot a vén talicskámon, még ha csak rövid ideig is!

1 kedvelés

Már kész is!! :ok_hand: Ha minden így működne…

1 kedvelés

Sziasztok.
Meddig ingyenesek a magyarországi SC-k?

Amíg a számlázási rendszerük ne készül el.
Szerintem január közepe

Köszönöm

Miskolci Supercharger nem mukodik meg?
Köszönöm a valaszokat

De megy, a naviban is megjelenik már helyesen a helyszín. Ugyan írja hogy nem üzemel, de ne higgy neki :wink: Ott van mellette a négy 22kW Tesla fali töltő is.
Már kétszer is voltam arra. Aztán irány Bükkszentkereszt :smiley:

1 kedvelés