Bankkártya regisztráció a Superchargerhez

Sziasztok!
Hogyan lehet külföldön kifizetni a Supercharger-t, ha nem tudom regisztrálni az ‘Account’-omon a bankkártyám? Engedi a töltést így egyáltalán?

Hetek óta próbálom regisztrálni szinte minden nap, sikertelenül. Hibaüzenetet küld, próbáljam később. Kértem ‘Support’-ot az ‘account’-ról kétszer, semmi válasz.

Törökbálint/Fót tölt gond nélkül, de ott ugye még ingyenes.

Nemsoká lesz egy ausztriai utam, be vagyok sz**va, mi lesz, ha nem tudok tölteni így.

Köszönöm előre is, ha valaki veszi a fáradtságot billentyűzni.

Nyilván hülye kérdés, de próbáltad más kártyával? Az account Hungary-ra van állítva? (nem tudom van-e egyáltalán ilyen lehetőség)

Igen, próbáltam VISA-t is
Account Hungary nincs, csak ‘other Europe’. Ott be sem jön az "Add Payment Method’ ablak. (Alább első képernyő)
Bármilyen más nyelv alatt beadja a regisztrációs ablakot (alább második képernyő), csak hibaüzenetet küld, próbáljam később. 2 hete próbálom…


EZ egy VISA-s próbálkozás, ua hibaüzenettel “feldolgozási hiba történt, kérem próbálja később”

Szóval a bankkártya regisztráció részemre lehetetlen valamiért.

A NAGY kérdés, hogy e nélkül lehet-e Supercharger-en tölteni, csatlakozáskor kiad-e esetleg egy ablakot az autó képernyőjén, ahol be tudom adni a kártya adatokat és ezáltal kiegyenlíteni a töltést stb.

Csak van valaki aki már töltött M3-ast külföldön, így van tapasztalata.
Köszönöm előre is.

Innentől passzolom, hátha más tud rá választ @TESLAFRANK vagy esetleg @STom ?

Másodlagos megoldásnak beregisztrálnám magam telefonon az Ionity appba. Model3 CCS-hez tökéletesek a gyorstöltőik.

1 kedvelés

Csatlakozok az előttem szólóhoz.
Nekem “sajna” csak free SUC-es autóim vannak, voltak idáig.
De fizetés nélkül is van egy limit ameddig enged tölteni.

1 kedvelés

Ugyan ezzel küzdök annyival kiegészítve hogy nekem még a bankkártya hozzáadás lehetősége sincs meg sehol :frowning:

Viszont Sormáson töltöttem már és elindult , 0 Ft ért hozza a töltést.

Írtam a ügyfélszolgálatának de még nem válaszoltak …

1 kedvelés

Köszönöm szépen a válaszokat.
Persze, lehet tölteni Ionity-n, vagyok is regisztrálva. Csak ugyebár a navin meg sem jelennek ezek a töltők, az útvonal tervezés is Supercharger-eken keresztül történik. Ha oda érek 10% körül a Superchargerhez és nem tudom használni, nem biztos, hogy átérek egy Ionity-re.

De NEM GOND! Utánanéztem külföldi fórumokon, BANKKÁRTYA REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS LEHET TÖLTENI SUPERCHARGEREN . https://forums.tesla.com/forum/forums/supercharger-unable-add-payment-method

Általános gond a Tesla-nál a bankkártya regisztrációs probléma világszerte. “Dolgoznak rajta”. Tölteni mindenki tud, majd küldik valamilyen formában a “számlát”. Vagy rendbe hozzák és regisztráció után rendszerint csak hetek után megjelennek majd a töltési számlák, vagy más módon kérik majd a számlák kiegyenlítését.

Az a legnagyobb gond, hogy bármilyen még ilyen fontos információt sem lehet megszerezni az ügyfélszolgálatuktól, mert nem is válaszolnak. Nekem előbb megjött a felmérő kérdőív a válaszuk színvonalának felméréséről mint maga a válasz.

Ilyen szinten kár ügyfélszolgálatokat fenntartani. Ok a kapacitás probléma, de azért angol nyelven írt és fontos kérdésekre 1 hónapon belül lehetne válaszolni.

Szia.
Én már többször töltöttem Austriában is és Németországban is, kiírja a képernyőd, hogy mennyi euro volt a töltésed, és ráérsz rendezni 1-2 hónapon belül. Az Ionity töltőkön 8 euro egy teljes töltés, A Tesla SC-n pedig 0.28-0.33 Euro/KW. Én júniustól használom a model3 performance autómat és még a héten fizettem ki.

Kaptál számlát és átutaltad, vagy milyen formában sikerült kiegyenlítened?

Most rendeltem hozzá a bankkártyámat, és úgy fizettem.

Köszönöm Laci. Nekem sajnos ez a bankkártya hozzàrendelés nem megy.
De majd ha lesz fizetős Supercharging-om is gondolom csak megoldják, hogy hozzáférjenek a pénzükhöz.

Ugyanezt erősítette ma meg mégegy Model 3-as kolléga, akive összefutottam a törökbálinti SC-n. Szóval utazz bátran, tölteni fog!
Nem akartam tényként írni, de tudtommal a teslánál ez az alap, csak akkor tilták le az SC hozzáférést, ha balesetben TK-s lesz az autó és a biztosítótól vagy szervizükből erről infót kapnak. Tehát, csak műszaki okból tilt le bárkit is a Tesla az SC használatról.

1 kedvelés

Köszönöm, jó hír, korrekt hozzáállás a Tesla-tól. Csak ne kellene minden infót így összevadászni, néha válaszolhatnának ők is ha már van kérdésfeltevés ablak az account-on. Vagy vegyék le, ha semmire sem jó.

Nyugodtan autózz, fogsz tudni tölteni!!!

1 kedvelés

Ebben a pillanatban SIKERÜLT regisztrálnom a bankkártyám!:grin:

  • Magyar ‘zászó’ régió választáskor ugyebár nincs, az ‘Other Europe’ alatt nekem nem adja ki a ‘Manage Payment Method’ ablakot
  • Angol ‘zászló’ alatt viszont megjelenik a ‘ManagePayment Method’ ablak és végre el is fogadta a regisztrációt lásd lent. :+1:
2 kedvelés

Így nekem is megy :+1:t2:

Köszönöm !

1 kedvelés

Köszönjük a frissítést, átírtam a bejegyzést címét és beállítottam a megoldást. :slight_smile:

1 kedvelés