Köszönöm szépen a válaszokat.
Persze, lehet tölteni Ionity-n, vagyok is regisztrálva. Csak ugyebár a navin meg sem jelennek ezek a töltők, az útvonal tervezés is Supercharger-eken keresztül történik. Ha oda érek 10% körül a Superchargerhez és nem tudom használni, nem biztos, hogy átérek egy Ionity-re.
De NEM GOND! Utánanéztem külföldi fórumokon, BANKKÁRTYA REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS LEHET TÖLTENI SUPERCHARGEREN . https://forums.tesla.com/forum/forums/supercharger-unable-add-payment-method
Általános gond a Tesla-nál a bankkártya regisztrációs probléma világszerte. “Dolgoznak rajta”. Tölteni mindenki tud, majd küldik valamilyen formában a “számlát”. Vagy rendbe hozzák és regisztráció után rendszerint csak hetek után megjelennek majd a töltési számlák, vagy más módon kérik majd a számlák kiegyenlítését.
Az a legnagyobb gond, hogy bármilyen még ilyen fontos információt sem lehet megszerezni az ügyfélszolgálatuktól, mert nem is válaszolnak. Nekem előbb megjött a felmérő kérdőív a válaszuk színvonalának felméréséről mint maga a válasz.
Ilyen szinten kár ügyfélszolgálatokat fenntartani. Ok a kapacitás probléma, de azért angol nyelven írt és fontos kérdésekre 1 hónapon belül lehetne válaszolni.