A Tesla Model 3 vezeti a 'legnagyobb élményt nyújtó' autók listáját is!


#1

A Tesla Model 3 sok lista élén megtalálható, ilyen például a legtöbbet eladott elektromos autó, a legértékállóbb befektetés és legtöbbet eladott kiemelt kategóriás autó az Egyesült Államokban. Most viszont egy újabb első helyezéssel bővült az előbb felsorolt lista, hiszen a Tesla Model 3 vezeti a ‘legnagyobb élményt nyújtó’ autók listáját is.


A Consumer Report a napokban publikálta a legutóbbi felmérését, hogy mennyire boldogok a tulajdonosok az általuk megvásárolt autókkal. A felmérésben jobban szemügyre vehetjük a tulajdonosok által több, mint fél millió autó közül kiválasztott, TOP 10 járművet, melyek a legnagyobb felhasználói élményt nyújtják. A Tesla Model 3 végzett az élen, megelőzve a Porsche 911-et, ami mindig is hatalmas közönségkedvenc volt.

A felmérés csak még jobban megerősíti Elon Musk állítását, mely a cég negyedik negyedéves bevételekről szóló konferenicahívásán hangzott el:

“A vásárolók boldogsága egyszerűen hihetetlen (a Model 3-mal) és úgy gondolom, hogy ez a boldogság a valaha mért legnagyobb a világon. Végülis, ha megnézzük, senkinek eszébe sem jut eladni az autóját.”

Elon minden bizonnyal arra utalt, hogy a használtpiacon szinte elérhetetlen jelenleg a Tesla Model 3.

Érdekesség, hogy a Tesla nem csak első helyen tűnik fel, hiszen a Model S 5. helyezést ért el a listán.

A TOP 10 jármű közül mindössze 3 elektromos autó található, a Tesla Model 3 és Model S, illetve a Chevy Bolt EV, amely a 8. helyre kúszta fel magát.

Na de nézzük is a már sokat emlegetett listát:

  1. Tesla Model 3
  2. Porsche 911
  3. Genesis G90
  4. Chevrolet Corvette
  5. Tesla Model S
  6. Toyota Avalon
  7. Kia Stinger
  8. Chevrolet Bolt
  9. Toyota Prius
  10. Dodge Challenger

Nagyon sokféle autó közül tudunk már választani, amelyek elektromosak és a szoftvereik folyamatosan fejlődnek, mégis a Tesla Model 3 okozta a legtöbb boldogságot a vásárlóknak, ami számunkra talán nem is olyan meglepő :heart: