A model3 bal eleje "nyekereg"

A model3 2 éves és 31000km-ert futott.Kb 2 hete lassan elviselhetetlen nyekergő hangot ad a bal elejéből.Találkozott már hasonló jelenséggel valaki?

Típushiba, nekem 39000km után jött elő. A felfüggesztésnél a gömbcsuklóban a gumi kopott el. Sajnos javítani nem nagyon lehet/érdemes, viszont garanciálisan cserélik. Ráadásul állítólag újabb konstrukciót raknak be, amivel ez már nem lenne szabad újra előjöjjön.

wd40!

Nekem jobb eleje csinálta hasonló futásteljesítmény után, a lengőkarban lévő gömbfej teljesen beállt…a megoldás sajnos lengőkar csere, kb 150.000 Ft, vagy garanciában cserélik Ausztriában. Én itthon csináltattam meg, alkatrész van, cserélni nem egy nagy ügy, néhány órás melóval kicserélték.

Hol csináltattad meg.Köszönöm ha megadod a cimet!

Zambelly György . +36 70 453 1120 · zambelly@teslavarazslo.hu

A lengőkart a Zambelly Györgyéktől vettem, lásd telefonszám feljebb, magát a cserét Csepelen a WolfWagen Kft. műhelyében csináltattam. A Zambellyék is megcsinálták volna, de így nyertem kb 10 napot a nyáron. Most nem tudom, hogy milyen határidővel vállalnák, akkor szabadságolás, stb, szóval tele voltak…

Köszönöm szépen az infót!