50 Tesla versenyzett a Tesla Corsa 2019-ben! (képek, és videó)


#1

Minden autós álma, hogy egyszer egy versenypályán is összemérhesse a tudását. USA-ban erre lehetőségük is van a Tesla tulajdonosnak, akár a Model 3-mal, a Tesla Corsa hivatalos megmérettetésén!


Az esemény Los Angeles mellett, a Buttonwillow versenypályán került megrendezésre, azonban most csak a Tesla Model 3 tulajdonosok vehettek részt a Tesla Performance-t támogató autójukkal. A Tesla Corsa lényegében egyfajta tapasztalat nyújtás a Tesla tulajdonosok számára, hogy mire képes az autójuk a versenypályán. Mindezt a Tesla biztonságosan nyújtja számukra, úgy, hogy a maximumot hozzák ki az autójukból a versenyzők!

A versenyzőknek egy speciális kapcsolót is be kell állítaniuk, hogy elérjék ezt a már említett a maximumot. A képen látható módon figyelmeztetést kapnak, hogy ez a mód bizony csak a versenypályán használható, a közutakon NE próbáljuk ki.

A Track Mode egy új, versenyorientált hűtési beállítást tartalmaz, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy sok, gyors és az autót megterhelő kört menjenek. A beállításhoz az is hozzátartozik, hogy az autó ne kerüljön alacsony energiaigényű üzemmódba és ne hűtse le a már felmelegedett ideális motort.

Kevin Becker, a SpaceX egyik fejlesztője, aki folyamatosan járja a hasonló versenyeket elmondta, hogy a speciális Track Mode-ot a verseny előtt aktiválják a Teslakon egy frissítés segítségével. Ez a beállítás számára 6 másodperccel gyorsabb köridőt jelentett a Buttonwillow-i pályán!

Nézzétek meg a videót: